изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:26 EET
Във Виена: Бавачка спаси чернокож изнасилвач от депортиране, той я удуши    
По света Бандитът от Гамбия се натискал за бежанец в Швейцария, мъчат се да го оневинят, че убил неволно Лорън при секс игра

Нелегален имигрант, който изнасилил непълнолетно момиче в Германия и убил млада американка в Австрия, беше спипан в бежански приют в Австрия. Полицията издирвала 24-годишния мъж от Гамбия, след като умъртвил американката, която се опитала да го спаси от депортация, съобщава „Дейли Мейл”.24-годишният Абдоу И. се пробвал да получи статут на бежанец в Швейцария, за да избегне връщането в страната си. Той бил заловен в бежански център в Берн.

Миналия месец Гамбиецът убил 25-годишната американка Лорън Ман, която е от Колорадо, в апартамента й във Виена. Той вече бил известен на полицията, защото преди това изнасилил непълнолетно момиче в Германия, твърди австрийският вестник “Krone”. Сега австрийските власти ще искат екстрадицията му от Германия.

Местните медии смятат, че след като Абдоу не е успял да си осигури престой в страната, Ман го е прибрала, за да му помогне да избегне депортацията. Американката била студентка в Австрия и помагала на семейство за отглеждането на детето им. Предполага се, че тя е била задушена.

Появи се и теория – че задушаването всъщност било част от секс игра, която, обаче, не минала по план. Семейството на жертвата яростно я отхвърли.

Тревога била вдигната от семейството, за което работела Ман, когато тя не се появила на работа. Докато мъжът се обаждал в полицията, жена започнала трескаво издирване на девойката в социалните мрежи.

Трупът на американката бил открит на 26 януари в апартамента й, като пуловерът бил вдигнат над главата. Около нея имало „значително количество кръв”. Едва сега австрийските власти съобщиха за случая, но отказаха да дадат повече подробности.

Мигранти обещаха на цяла Европа секс джихад навръх Свети Валентин

Имигранти от Близкия изток и Северна Африка обещават да организират сексуални атаки по време на един от най-популярните празници в Европа – Свети Валентин. На това се натъкнаха в интернет сътрудници на немските правоохранителни органи. Бежанците от разкъсваните от военни конфликти държави постепенно превръщат Стария континент във филиал на своите „диви” страни. Според статия в medium.com, европейците внезапно са установили, че сред мигрантите има много, които не желаят да спазват законите, обичаите и традициите на страните, които ги приемат. Нещо повече – много от тях даже смятат, че пристигайки в Европа, автоматично са влезли в свещена война с неверниците.

И бежанците възнамеряват да „победят”, смятайки за неотменимо право на всеки истински мюсюлмани да насилва жените на религиозния враг. Така, фокусирайки се върху датата 14 февруари, интернет се наводни от призиви към нападения над жени от Европа.

Сайтът отбелязва, че редица мюсюлмански информационни портали вече са залети с призиви на радикални ислямисти към сексуален джихад в Деня на влюбените. В тази връзка в края на предупредителния клип се появява надпис „На 14 февруари си останете вкъщи!”.

Изнасилване и 22 случая на сексуални посегателства очерниха първата нощ от традиционния уличен карнавал в германския град Кьолн. Това стана въпреки засиленото полицейско присъствие по улиците на града след стотиците атаки срещу жени в новогодишната нощ, съобщава Би Би Си.

Полицията в града съобщи, че са задържани 190 души, а са получени 224 жалби от участници в празненството. Получените от полицията жалби в нощта на четвъртък срещу петък включват оплаквания от наранявания, увреждане на имущество и сексуални посегателства.

Сред арестуваните е 29-годишен мъж. Той е бил задържан по време на тържествата, след като 24-годишна жена се оплакала, че е била изнасилена, докато се е прибирала към дома си. Освен информацията за арестуваните се съобщава и за 11 ранени полицаи. http://www.blitz.bg


ПОСЛЕДНИ 10 ПУБЛИКАЦИИ НА ТЕМА
  1. НА СЪВЕСТТА НА БАБА МЕРКЕЛ, НА КРИСТАЛИНА ГЕОРГИЕВА, НА ПЛЕВНЕЛИЕВ И СИЕ БЛАГОДАТЕЛИ НА "БЕЖАНЦИТЕ"
  2. Интерфакс: В Дания влезе в сила закона за конфискуване на ценности от имигрантите
  3. Божидар Димитров: Стига брюкселски тъпотии! Нито евро повече за Ердоган!
  4. Мурманск не е Кьолн: Руснаци дадоха урок по обноски на бежанци и пратиха 18 от тях в болница
  5. Орбан: Шенген умира, но България заслужава да влезе в него
  6. КАК СИ, БАБО МЕРКЕЛ? Германците се въоръжават: Бум в продажбите на огнестрелно оръжие
  7. Бареков: Махат "Балканджи Йово" и Паисий, за да ни превърнат в буферна зона за бежанците
  8. Русия обвини Германия, че прикрива изнасилване на 13-годишната Лиза от емигранти
  9. СБОГОМ НА БАБА МЕРКЕЛ: 16-годишната Биби, която трепери от бежанците: Мъже на Германия, тези хора убиват децата и жените ви, защ
  10. Руснаците отмъстиха жестоко за насилената 13-годишна рускиня в Германия
 


Сходни връзки

Във Виена: Бавачка спаси чернокож изнасилвач от депортиране, той я удуши | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди