изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 17:47 EEST
АЛБЕНА УЧАСТВА СЪС СВОЙ ЩАНД ВЪВ "ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО 2016"    
ТуризъмТрадиционно „Албена“ АД участва със свой щанд в най-посещаваното туристическо "Ваканция & Спа Експо 2016", което ще се проведе от 11 до 13 февруари в "Интер Експо Център София", съобщават от туристическата компания.
За гостите си ваканционното селище е подготвило рекламни материали, оферти и изненади, както и ежедневна томбола с изкушаващи награди. Посетителите на щанда ще бъдат запознати с най-актуалните предложения за почивка във Ваканционно селище Албена, Бялата Лагуна и Приморско клуб.


33-ото издание на традиционното изложение "Ваканция и СПА експо" ще се проведе в София от 11 до 13 февруари в "Интер експо център". Участниците ще представят на посетителите най-новите си туристически програми. По традиция в рамките на изложението се предлагат множество оферти с намаление в цените както и томболи за посетителите
Над 390 изложители от България и чужбина са заявили участие. Сред тях са над 25 браншови организации, 120 курорта и ваканционни комплекси, над 40 общини и др.
Новост тази  година е мащабно участие на Индонезия, която ще се представи пред българските туристи с голям национален щанд. За пръв път участие ще вземе и туристическото ведомство на Унгария.
По традиция Министерството на туризма ще има свой щанд, представяне на продуктите си ще направят е множество общини.
На щанда на столицата акцентът ще е върху това, че София ще бъде европейска столица на спорта през 2018 г. Поканени на щанда са няколко известни български спортисти от близкото минало, които ще дават автографи. По данни на Общинско предприятие "Туризъм" през миналата година броят на туристите в София се е увеличил с 10.9 на сто, а на нощувките в софийски хотели - с 9.6%.
Организаторите на изложението тази година ще направят благотворителен търг, събраните пари от който ще отидат за издръжката на един или двама ученици от професионално училище по туризъм, с което да ги насърчат да останат да работят в България след завършването си. НДТ


 


Сходни връзки

АЛБЕНА УЧАСТВА СЪС СВОЙ ЩАНД ВЪВ "ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО 2016" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди