изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 20:12 EEST
Братовчеди нападнали пощенския клон в Средец. Застреляният е на 20 години, от Черноморец    
Новини Установена е самоличността на двамата маскирани мъже, опитали да ограбят пощенския клон в Средец. Става въпрос за братовчеди от Бургас и Черноморец.

Нападателите са – 20-годишния Б.Б. от Бургас и 20-годишния му братовчед Х.Б. от Черноморец, който е и загиналият, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Бургас, цитирани от "Флагман".

Около 08.55 ч. в Районно управление - Средец е получено съобщение за въоръжен грабеж от двама мъже, извършван спрямо инкасо автомобил, превозващ пенсии, паркиран пред пощенски клон, разположен на ул. „Христо Ботев” № 12 в Средец.

Своевременно към мястото на инцидента се отправили полицейски служители, които констатирали, че охраната на инкасо автомобила оказала съпротива, тъй като забелязала, че нападателите са въоръжени с пистолет. Охранителите простреляли единият от нападателите, който заедно със съучастникът си се опитал да избяга, но на около 200 м паднал на улицата и починал. Вторият нападател успял да се укрие, но броени минути по-късно, в резултат на бързите заградителни мероприятия, предприети от полицейските служители, е задържан и отведен в Районно управление – Средец.

Към момента се извършва оглед на местопроизшествието, предстои да бъдат разпитани множество свидетели и назначени експертизи. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Средец.

По случая е започнало досъдебно производство под надзора и ръководството на Окръжна прокуратура – Бургас. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Братовчеди нападнали пощенския клон в Средец. Застреляният е на 20 години, от Черноморец | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди