изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:47 EEST
ОТНОВО ТЕЛЕФОНЕН ТЕРОР НА ИЗМАМНИЦИ. ТОЗИ ПЪТ ОГРАБИХА 70-ГОДИШНА С 11 000 ЛЕВА.    
ЛюбопитноБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ ОТ 8.02.2016

На 5 февруари, около 14:30 часа в Първо РУ МВР Добрич се тъжи 70-годишна жена от град Добрич. По данни на тъжителката, около 11:30 часа е получила обаждане на домашния си телефон е получила обаждане на домашния си телефон, като и е поискана сумата от 30 000 лева за лечение на дъщеря й. Малко по-късно жената получава второ обаждане от непознат мъж представящ се за служител на МВР. Чрез въвеждане в заблуждение мнимия полицай съобщава на жената, че е необходимо да предостави сумата пари с цел да бъдат заловени телефонни измамници. Малко по-късно през балкона на жилището си жената предава сумата от 11 000 лева. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ МВР Добрич.

 

На 6 февруари, около 17:00 часа по ул. „Христо Ботев” в град Добрич е извършена проверка на С.С. (27 г.) от град Добрич. В хода на проверката в дрехите на мъжа е установено полиетиленово пликче със суха тревна маса. При извършения полеви тест, сухата тревна маса реагира на наркотичното вещество канабис с приблизително тегло 5,7 грама. С полицейска мярка за срок от 24 часа С.С. е задържан в Първо РУ МВР Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

 

На 7 февруари, около 18:40 часа се тъжи 82 годишна жена от град Добрич. По данни на тъжителката, около 17:00 часа е получила обаждане на домашния си телефон от непознат мъж представящ се за лекар. Чрез въвеждане в заблуждение, мнимия доктор заявява на възрастната жена, че синът й е пострадал и за животоспасяващата операция е необходима сумата от 10 000 лева. Малко по-късно през терасата на жилището си жената предава сумата от 2 000 лева на непознат мъж. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ МВР Добрич.

 

На територията на ОД МВР Добрич са регистрирани два пожара без материални загуби и един пожар с нанесени материални щети.

 

На 8 февруари, около 5:55 часа е получено съобщение за пожар в незползваема къща находяща се на територията на с. Плачи дол. Обл. Добрич. Изпратените екипи успяват да потушат огъня в 09:30 часа. Вследствие на пожара са унищожени 85м2 покривна конструкция и домашно имущество. Причините за възникването на инцидента са в процес на изясняване.

 

08.02.2016 г.                                                                     ОД НА МВР ДОБРИЧ



ПОСЛЕДНИТЕ ДЕСЕТ ТЕРОРИСТИЧНИ ГРАБЕЖИ ПО ТЕЛЕФОНА


  1. ТЕЛЕФОНЕН ТЕРОР: ЖЕНА ХВЪРЛИ ПРЕЗ ТЕРАСАТА СИ 6 000 ЛЕВА НА ИЗМАМНИЦИ
  2. СЧЕТОВОДИТЕЛЯТ – ТЕЛЕФОНЕН ИЗМАМНИК, ОСТАВА В АРЕСТА
  3. Полицията залови изнудвач, поискал 500 000 евро от жертвата си
  4. СЧЕТОВОДИТЕЛ БИЛ НАЕТ ЗА ТЕЛЕФОНЕН ИЗМАМНИК ПО ОБЯВА ЗА РАБОТА
  5. ДВА СИГНАЛА ЗА ИЗМАМИ ЗА ДЕНОНОЩИЕ
  6. Районната прокуратура в Генерал Тошево иска постоянна мярка „Задържане под стража“ за телефонен измамник, нает по обява за работ
  7. ПОЛИЦИЯТА ЗАЛОВИ ГАД, УЧАСТВАЛ В ТРИ ИЗМАМИ
  8. ЗАЛОВИХА УЧАСТНИК В ТЕЛЕФОННИ ИЗМАМИ
  9. СТАРИЦА ДАДЕ 7 000 ЛЕВА НА ИЗМАМНИЦИ
  10. ГАДОВЕТЕ НА БЪЛГАРИЯ: Добрич: Задържаха 21-годишен мъж от село Нова Камена, заподозрян на извършване на телефонни измами

НОВА АНКЕТА НА ndtnews.hopto.org: Според вас, престъпници упражняват ли терор и репресии в селата на България?

 


Сходни връзки

ОТНОВО ТЕЛЕФОНЕН ТЕРОР НА ИЗМАМНИЦИ. ТОЗИ ПЪТ ОГРАБИХА 70-ГОДИШНА С 11 000 ЛЕВА. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди