изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:31 EEST
Най-странният град в света или как малко над 3000 души се будят под огромна скала (снимки)    
Забележителности Скрит в хълмовете на Испания, този град е един от най-странните, които някога сте виждали. Подобно на венецианците, живеещи над Средиземно море, селата във вулкани, и манастирите на върха на Хималаите, това място е уникално, намиращо се точно под гигантска скала. Не ни ли вярвате? Намиращ се в Сетенил де Лас Бодегас, Испания, този град от малко над 3000 души, е дом на някои от най-добрите ресторанти и барове в цяла Европа.

Както е сгушено в непосредствена близост до река Рио Трейо, това е идеалното място за изграждане на града, тъй като тук той получава голямо количество течаща вода и ниски температури. Много от къщите са построени в и под стените на самото ждрело.
Учените смятат, че хората са живели тук от праисторическо време.Тук можете да видите неща, които не бихте видели никъде другаде по света.

Източник: www.actualno.com











 


Сходни връзки

Най-странният град в света или как малко над 3000 души се будят под огромна скала (снимки) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди