изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 20:02 EEST
ХОРОСКОП ЗА 9 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 9 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/


ОВЕН - В отлична форма сте и се справяте повече от добре с делата си. Имате достатъчно време за себе си и няма да ви се налага да пренебрегвате текущите си ангажименти.
ТЕЛЕЦ - С лекота ще се справяте със задачите си и ще постигате резултати, надхвърлящи очакванията ви. За да не се разочаровате от някой, който не ви е безразличен, не го превръщайте в идол.
БЛИЗНАЦИ - Ще имате спокоен ден на работното си място. Със задоволство ще установите, че служебните ви дела се развиват успешно, като някои от тях е възможно да надхвърлят очакванията ви.
РАК - Възползвайте се от момента да покажете най-доброто от себе си, в това число и да споделите идеите си пред когото трябва.
ЛЪВ - Общата позитивна енергия, която се създава около вас ще ви въздейства обновяващо във всяко отношение.
ДЕВА - Амбицирани сте да се справите с проблема, който ви притеснява. Ще се мобилизирате и с повече упорство ще приключите с него в рамките на деня.
ВЕЗНИ - Контакта с природата ви подмладява. Отделете време за спорт. Не се дразнете на капризите на любимия човек - и той иска малко внимание. Усмихвайте се.
СКОРПИОН - В любовта са възможни недоразумения, но можете да ги заобиколите, ако сте по-находчиви.
СТРЕЛЕЦ - Получавате отлични отзиви за работата си, което ще ви амбицира да продължавате в същия дух и занапред.
КОЗИРОГ - Не търсете причини за недоволство от близките си. Трудностите са ви направили по-раздразнителни, но има защо и да сте доволни.
ВОДОЛЕЙ - Трайно ще подобрите взаимоотношенията си с онези, с които сте имали сериозни противоречия напоследък. Не бързайте с решения, отнасящи се до личния ви живот.
РИБИ - Шансовете за успех в избраната от вас област са много големи днес. Ще се радвате на желаните резултати в професионален план или при подписването на важен за вас договор

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 9 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди