изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 22:41 EEST
Шокираща оферта: 7 дни в Анталия за 60 евро!    
По света Турски туроператор пусна оферти за почивка в Анталия на безпрецедентно ниска цена за предстоящия летен сезон. Става въпрос за 7 дни, прекарани в четиризвезден хотел в Анталия само за 60 евро на човек. Това съобщи пред „Телеграф” Калин Драганов, заместник-председател на Асоциацията на българските туроператори и туристически агенции.Той посочи, че няма повече подробности за тази оферта, защото се предлага от друга туристическа агенция, но заяви, че не е шега, а реална цена.

Сайтовете, където се предлагат туристически пакети вече пуснаха оферти за ранни записвания за лято 2016. В тях може да се намери почивка в Атналия в тризвезден хотел за това лято на цена от 268 лв. на човек. Условието е да се плати 35% от цената на почивката до 29 февруари, а остатъкът от сумата трябва да се преведе 20 дни преди заминаването.

Заради напрежението в Турция и отменените пътувания до Египет и Тунис голяма част от туристите се насочват към България и съседните дестинации. Легловата база на Черноморието ни е вече запълнена на 90%, посочи директорът на Института за анализи и оценки в туризма Румен Драганов.

Заради огромното търсене на почивки тази година отстъпките за ранни записвания, които предлагат родните хотелиери, са орязани. Ако миналата година при записване по това време се получаваше отстъпка 20-30 и 50%, то сега те са до 15%. http://www.blitz.bg
Pamukkale / Памуккале. ТурцияHierapolis / Хиераполис. ТурцияP1130420P1130341P1130329
 


Сходни връзки

Шокираща оферта: 7 дни в Анталия за 60 евро! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди