изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 15:50 EEST
Експерт от Москва гърми: Русия се готви за война с Турция    
По света Решението да се приведе в състояние на бойна готовност войската в Южния военен окръг на Русия е прието с цел демонстрация от страна на Кремъл за започване на война с Турция, пише грузинският сайт apsny.ge, като се позовава на военният коментатор на „Новая газета” Павел Фелгенхауер.

 „Това на практика е разгръщане на войската за военни действия. Разбира се, това не е задължително да се случи, но е сигнал, че е напълно възможно. Главната цел е Турция, тъй като Каспийската флотилия на Русия не е насочена срещу Украйна”, смята експертът.

Той припомня, че според съветската военна доктрина всяка война започва с провеждане на военни учения. „С маневри започна нахлуването в Грузия през 2008 година, с маневри стартира и кримската операция. Сега пак виждаме същото-маневри на войски”, смята Фелгенхауер.

В понеделник Русия обяви внезапна проверка на бойната готовност на своите войски в Югозападното стратегическо направление. Съгласно решението на президента Владимир Путин всички войски в района са приведени в пълна бойна готовност. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Експерт от Москва гърми: Русия се готви за война с Турция | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди