изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:14 EEST
ХОРОСКОП ЗА 10 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 10 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/


ОВЕН - Човек, когото не познавате добре ще ви помогне да се осъществите нещо, на което възлагате големи надежди. Не бягайте от отговорностите, свързани със семейството ви.
ТЕЛЕЦ - Случващото се ще бъде далеч по-напрегнато, отколкото сте си го представяли. Съсредоточете се и бъдете прецизни в работата си, за да си спестите главоболия.
БЛИЗНАЦИ - Погрижете се за здравето си. Има индикации, които говорят за назряващ проблем, не допускайте това да се случи. Мислете по-ведро, има какво да ви радва.
РАК - Ще задълбочите връзката си с човек, с когото ви свързват не само бизнес-отношения, но и приятелски чувства. Това ви помага пълноценно да се развивате, спокойни и съсредоточени.
ЛЪВ - Предприемате рискована операция днес, като мнението на околните едва ли ще ви трогне много. От това как използвате позициите си ще зависи изхода от ситуацията.
ДЕВА - Предстои ви промяна в личен план, която ще ви накара да се чувствате по-свободни. Наистина от вас зависи дали ще предприемете действия, и какви точно ще са те.
ВЕЗНИ - Много от вас ще се заемат с нова доходна дейност. Постарайте се да не разочаровате поне себе си. Това може да бъде добър потенциал за бъдещето.
СКОРПИОН - Справяте се сами със заплетена ситуация в личен план, касаеща отношенията ви с близък човек. Бъдете готови на повече компромиси.
СТРЕЛЕЦ - Характерни за този ден са спокойствието и доброто настроение. Подхождате положително към всяко нещо, с което се сблъскате и това до голяма степен определя и добрите резултати, които постигате.
КОЗИРОГ - Днес делата ви се развиват повече от добре. Научавате много нови неща, свързани с дейността ви. Ще се изненадате от начина, по който ще вървят нещата ви от днес нататък.
ВОДОЛЕЙ - Семейната среда е от особено значение за вас сега. Тонусът, с който тя ви зарежда ви е жизнено важен. Ще изпитате интересни преживявания, ако се включите в една нова група.
РИБИ - Не си пречете, като се съмнявате. Покажете увереността си, ако искате и другите да ви повярват. Временният застой в делата ви свърши, очакват ви победи, но за тях трябва воля, работа и хъс.


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 10 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди