изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 11:58 EEST
ПОЛИЦИЯТА ИЗДИРВА ШОФЬОР, ИЗВЪРШИЛ ТЕЖКО ПТП СНОЩИ В ДОБРИЧ ДО АГРОМАГАЗИНА    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ


На 9 февруари, около 14:30 часа се тъжи 73-годишна жена от град Добрич. По данни на тъжителката малко по-рано е получила обаждане от непознат мъж, представящ се за лекар. Чрез въвеждане в заблуждение мнимия доктор  заявява на възрастната жена, че неин близък е пострадал и за операцията е необходима сумата от 2 000 лева. Малко по-късно жената предава исканата сума на непознат мъж пред жилището си в град Добрич. Взимайки плика с парите съвестния добричлия се усъмнява, че това е измама и лично предава взетата сума в Първо РУ МВР Добрич и по-късно сумата пари е върната на потърпевшата. По случая е образувано досъдебно производство.

 

На 10 февруари, около 01:00 часа е получено съобщение за възникнало ПТП в района на гробищен парк на с. Миладиновци, обл. Добрич. Установено е, че водач на лек автомобил БМВ с добричка регистрация поради движение с несъобразена скорост на десен завой губи контрол над МПС и се удря в бетонен стълб. Вследствие на инцидента е пострадал пътника Е.Е. (24 г.) от с. Ловчанци, обл. Добрич, който е настанен в МБАЛ Добрич с фрактури на лява гривена става и лява ръка. При извършената проверка в информационните масиви на МВР е установено, че водача на МПС С.С. (38 г.) от град Варна е неправоспособен. По случая е взето административно отношение по ЗДвП.

 

ОД МВР ДОБРИЧ издирва водач на МПС причинил тежко ПТП на 10.02.2016 г.

На 10 февруари, около 19:18 часа е получено съобщение за възникнал пътен инцидент по бул. „Русия” в град Добрич в близост до агромагазин. На място е установено, че около 19:00-19:05 часа на около 60 метра след кръстовището с ул. „Хр. Ботев” в град Добрич в посока бензиностанция „ОМВ” в лявата част на пътното платно, лежи неконтактен мъж. В хода на работа е установено, че пострадалия е М.Ш. (25 г.) от град Добрич. Заедно със свой приятел С.К. (30 г.) двамата са пресичали булевард „Русия” в посока бул. „Добруджа”, когато неизвестен автомобил блъска 25-годишния мъж. МПС не спира и напуска мястото на ПТП в посока автогара град Добрич. Вследствие на ПТП, пострадалият е транспортиран в МБАЛ „Св. Ана” в град Варна с диагноза съчетана травма, фрактури на лява бедрена кост, дясна предмишница , плешка и гръбначен стълб с множество контузи рани по главата, в тежък травматичен шок с опасност за живота.

ОД МВР ДОБРИЧ умолява гражданите, станали свидетели на произшествието, или разполагащи с информация, свързана със случая, да се обадят на телефон 112 или да посетят Първо РУ МВР Добрич. Анонимността им е гарантирана.

 

На 10 февруари, около 05:30 часа в Първо РУ МВР Добрич се тъжи 23 годишна жена от град Добрич. По данни на тъжителката, около 04:40 часа на път за работа по бул. „25-ти Септември” неизвестен извършител чрез използване на сила и заплаха е отнел от владението й дамска чанта с намиращите се в нея лични документи, сума пари и дамски принадлежности. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ МВР Добрич.

 

На 10 февруари, около 14:45 часа по ул. „Богдан” в град Добрич е извършена проверка на П.П. (27 г.) от град Добрич. В хода на проверката е установено полиетиленово пликче със прахообразно вещество. При последвалия полеви тест, същото реагира на наркотичното вещество амфетамин с приблизително тегло 1,3 грама. По случая е образувано незабавно полицейско производство по описа на Първо РУ МВР Добрич.

На територията на ОД МВР Добрич са регистрирани два пожара без материални загуби.

11.02.2016 г.                                                                     ОД НА МВР ДОБРИЧ

 


Сходни връзки

ПОЛИЦИЯТА ИЗДИРВА ШОФЬОР, ИЗВЪРШИЛ ТЕЖКО ПТП СНОЩИ В ДОБРИЧ ДО АГРОМАГАЗИНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди