изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 00:01 EEST
ДРАГО СТОЙЧЕВ ЗАМИНАВА НА ЛАГЕР С НАЦИОНАЛИТЕ    
СпортНационалите ни в свободния стил при мъжете, в чийто редици е състезателят на Добруджански юнак (Добрич) Драгомир Стойчев, започват лагер в Тетевен. Сборът от 10 февруари е подготовка за европейското първенство в Рига, Латвия (8-13 март). В навечерието на лагера Драго получи ценна подкрепа от шефа на Бакарди клуб Димитър Димов, който осигури на изявения ни спортист хранителни добавки за лагера. Това ще даде възможност на бореца пълноценно да се подготви за европейското.

От 15 февруари към тях ще се присъедини и юношеския ни национален отбор, който се готви за турнира "Петко Сираков - Иван Илиев". Надпреварата е от 26 до 28 февруари в зала "Христо Ботев" в София.
Женският ни тим, както и девойките са на сбор в комплекс "Диана" в София. От 15 февруари националките ще продължат да тренират в Самоков.
В момента класиците, водени от старши треньора Армен Назарян, са на лагер в Армения до 18 февруари.
В същото време в столицата се проведе държавно лично първенство по борба за юноши до 20 г. Състезателят на Добруджански юнак Дилян Димитров се размина с бронзовия медал, след като в решаващата схватка отстъпи на Хюсеин Бекир от СК Лютфи Ахмедов /Разград/. Сега Сливен посреща държавния личен шампионат за момчета по свободна и класическа борба.
Схватките са на 11 и 12 февруари от 9 часа в зала "Васил Левски".
За свободния стил техническата конференция е на 12 февруари от 17 ч отново в спортното училище "Димитър Рохов". Меренето е час по-късно. Надпреварата е през уикенда.


 


Сходни връзки

ДРАГО СТОЙЧЕВ ЗАМИНАВА НА ЛАГЕР С НАЦИОНАЛИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди