изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 14:38 EEST
НОВИНИ ЗА СВЕТОВНИТЕ ЗВЕЗДИ В ТЕНИСА - ЖЕНИ    
СпортНОВИНИ ЗА СВЕТОВНИТЕ ЗВЕЗДИ В ТЕНИСА - ЖЕНИ




ХАЛЕП ОТНОВО ОТЛАГА ОПЕРАЦИЯТА


Световната номер 3 Симона Халеп отново ще отложи операцията на носа си. 24-годишната румънка вече веднъж се отказа от интервенцията заради мачовете за "Фед Къп" срещу Чехия. Тъй като здравословното й състояние очевидно се е подобрило, тя е решила да изчака още преди да се подложи на медицинската процедура.
След поражението на румънките с 2:3 от Чехия Халеп обясни пред медиите, че не е сигурна дали въобще ще предприеме операцията през тази година. "Не съм сигурна. Сега, когато отново играя добре, не искам да спирам. Правила съм дълги паузи преди, пиех антибиотици и сега ми се иска да остана далеч от тези неща. Ще видим какво ще се случи. Ако трябва, ще го направя по-късно тази година - стига да има нужда", коментира румънката.



ШАРАПОВА ПРОПУСКА МАЧОВЕ ЗА "ФЕД КЪП" ПРЕЗ АПРИЛ

Бившата лидерка в световната ранглиста Мария Шарапова ще пропусне плейофния двубой на Русия с Беларус в турнира "Фед Къп" - неофициалното световно отборно първенство по тенис за жени. Сблъсъкът е на 16 и 17 април.
"Шарапова със сигурност няма да играе, заяви президентът на руската тенис федерация Шамил Тарпишчев. - Тогава тя ще е заета с турнири в САЩ", допълни шефът на централата.
Припомняме, че световната номер 6 бе в руския състав срещу Холандия през миналата седмица, след като Тарпишчев я предупреди, че ако откаже, то това ще й коства място в делегацията за Олимпиадата в Рио де Жанейро. Тимът на Русия загуби с 1-3 срещу холандките.




АЗАРЕНКА СЕ КЛАСИРА ЗА ОЛИМПИАДАТА


Виктория Азаренка се класира за участие на олимпийските игри в Рио де Жанейро (5-21 август), обявиха от Беларуската тенис федерация.
От централата разкриха, че са получили писмо с потвърждение от Международната тенис федерация (ITF).
Условието е 26-годишната тенисистка, 14-а в световната ранглиста, да играе за Беларус във Фед Къп през април.
Виктория Азаренка е олимпийска шампионка на двойки от Лондон 2012, когато триумфира при смесените двойки с Макс Мирни. Тя има и бронзов олимпийски медал на сингъл.

 


Сходни връзки

НОВИНИ ЗА СВЕТОВНИТЕ ЗВЕЗДИ В ТЕНИСА - ЖЕНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди