изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 20:19 EEST
Заседание на Областния съвет за развитие на област Добрич    
Новини    Днес, 11 февруари, в Областна администрация се проведе заседание на Областния съвет за развитие (ОСР) под председателството на Областния управител Детелина Николова.

    Участниците в заседанието изслушаха Отчет за дейността на Областния съвет за развитие през 2015 г. и определиха членове на Регионалния съвет за развитие в Североизточен район (РСР в СИР) от страна на представителите на общините от област Добрич, включени в състава на Областния съвет за развитие, в съответствие с изискванията на Закона за регионалното развитие.
    Преди да бъдат направени предложенията, Областният управител уточни, че броят на представителите се определя съобразно броя на населението в областта, което по данни на ГД ГРАО към настоящия момент е 229 714 души. На това основание и съобразно законовите изисквания, ОСР определи и гласува единодушно трима представители. Това са: кметът на Добрич - Йордан Йорданов, кметът на Шабла - Мариян Жечев, и председателят на Общински съвет Добрички - Донко Марев.


 


Сходни връзки

Заседание на Областния съвет за развитие на област Добрич | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди