изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 17:08 EEST
Видин потъна в кръв: Втора жертва на катастрофа за по-малко от 24 часа    
НовиниЗа по-малко от 24 часа Видин потъна в кръв. Снощи адска катастрофа отне живота на 18-годишната красавица Петя, а 12 по-късно друга жена от града намери смъртта си в новo автомеле.

Жестокият удар, отнел втори човешки живот, е станал на метри от снощния трагичен инцидент, съобщава tribali.info. Катастрофата е станала около 10 часа сутринта на надлеза във Видин. Лек автомобил навлязъл в насрещното и се ударил челно в движещ се насреща микробус. На място е загинала 51-годишната шофьорка на леката кола.

Все още не се знае каква точно е довело до кървавия сблъсък. Униформени разследват на мястото на инцидента и се опитват да установят каква е причината загиналата жена да загуби контрол над колата си. http://www.blitz.bg


Хората в града са потресени от трагедията, а Фейсбук почерня от жалейки за 18-годишното момиче


18-годишното момиче, което загина след зверска катастрофа тази нощ във Видин, е Петя Богоева, съобщава tribali.info. Хората в града са потресени от трагедията, а Фейсбук почерня от жалейки и послания към профила на красавицата.Приятелите на момичето са в шок и все още не могат да повярват на случилото се. Десетки младежи смениха профилна си снимка, слагайки образа на Петя в знак на почит към нея. Те споделят сърцераздирателни послания и съболезнования към семейството й.



„Винаги ще те обичаме, където и да си“, „Почивай в мир“, „Винаги ще си останеш в сърцата ни“, „Винаги ще те обичам Петенце“, „Липсваш ужасно много Пете“ - пишат приятелите на загиналото момиче.



Както БЛИЦ съобщи, трагичният инцидентът е станал снощи около 21.30 часа. 18-годишен младеж с инициали М.М. от Грамада се спускал с лек автомобил „Ауди” от надлеза на булевард “Панония” в града. Младият шофьор, който се движел с несъобразена скорост, загубил контрол над управлението на колата и изхвърчал от пътното платно, след което се блъснал в метален електрически стълб. Няколко часа след зверския удар Петя починала в болницата.


http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Видин потъна в кръв: Втора жертва на катастрофа за по-малко от 24 часа | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди