изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:48 EET
Sabah: Турция забрани на Ахмед Доган и Делян Пеевски достъп до територията си    
По света Анкара. На Ахмед Доган и Делян Пеевски е забранено да влизат в Турция, съобщава вестник Sabah. Според турските медии забраната е наложена заради „проруската“ позиция, която Ахмед Доган е заел във връзка с кризата, настъпила в отношенията между Турция и Русия след свалянето на руски самолет Су-24 от турските сили.

София. От турското посолство в София към момента не могат нито да потвърдят, нито да отхвърлят информацията за налагане на забрана на Ахмед Доган и Делян Пеевски да влизат в Турция. Това заявиха за Агенция „Фокус” от турското посолство в София.
Агенция „Фокус” припомня:Тази сутрин турският вестник Sabah съобщи, че на почетния председател на ДПС Ахмед Доган и на депутат от Движението Делян Пеевски е забранено да влизат в Турция. Според турските медии забраната е наложена заради „проруската“ позиция, която Ахмед Доган е заел във връзка с кризата, настъпила в отношенията между Турция и Русия след свалянето на руски самолет Су-24 от турските сили. В парламента съпредседателят на ДПС Четин Казак заяви , че за случа разбира от медиите и от партията очакват официален документ от официален орган за налагането на забраната. Той коментира също, че не разполага с инфромация Пеевски или Доган да са имали намерения да пътуват до Турция.

http://www.focus-news.net

Лъсна истината за Местан и Ердоган - признаха, че Доган и Пеевски работят за българските интереси и ДПС не е турска партия!

Почетният лидер на ДПС Ахмед Доган и депутатът от същата партия Делян Пеевски бяха обявени за персона нон грата от Турция. От същата онази Турция, която от Коледа насам подгрява страстите в държавата и е в дъното на нечувания изменнически скандал с екслидера на ДПС Лютви Местан. А новината потвърди същото онова турско посолство у нас, което приютяваше бягащият от собствените си безобразия скандален политик.При това новината се появи в деня, когато Доган получи наградата за лидерство в държавническата политика и опазването на гражданския мир в страната приз "Стефан Стамболов". Стана ясно, че атаката срещу него и Пеевски е заради това, че не допуснаха турското правителство да вземе ДПС на концесия, както и заради позицията им в защита на сваления руския самолет. Информацията за забраната на Пеевски и Доган бе публикувана във вестник "Сабах". 
Така окончателно лъсна истината за скандалните връзки между Местан и Ердоган, както и за това кои са всъщност хората, които работят за България - Доган и Пеевски.

Точно в този контекст от забраната на Турция за Доган и Пеевски да стъпват на тяхна територия излиза само едно - че това са най-непреклонните защитници на националните интереси на България. И че именно те пазят страната ни от скандалните щения на Турция да превърне Кърджали в автономна територия, васална на комшиите, както и ДПС да бъде турска партия. Иначе защо са тези злостни реакции. Очевидно тези хора много пречат на Турция и вероятно лично на Ердоган да прокарва ислямистките си интереси на наша територия и да направи това, превръщайки ДПС в протурска партия.

След такова откровено признание, истината лъсна и маските са свалени и дори излиза, че Ахмед Доган е новият Васил Левски, който пази страната ни от разпокъсване. 

Лъсва и още една истина - че в лицето на турското посолство Местан има единствения защитник на българска територия и единственото отмъщение за светкавичната реакция на Доган е да му отнемат правото да ходи в Турция. Макар никой скоро да не го е забелязвал да се е засилил натам.

Ей на това народът му вика: вместо да избодеш очи, да изпишеш вежди. И тепърва си струва да се поразсъждава на тема що е то национален интерес, как и с цената на какво се опазва. Очевидно е, че Доган може да говори дълго на тази тема. Очевидно е, че Пеевски също има какво да добави.

Но най-очевидно е, че оттук нататък всякакви опити за сатанизиране на тези хора е най-вероятно също да влязат в графата "накърняване на националния интерес", където се покри с позорна слава Местан.

Звездомира МАСТАГАРКОВА
http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Sabah: Турция забрани на Ахмед Доган и Делян Пеевски достъп до територията си | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди