изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 05:16 EEST
ДОБЪР ЖРЕБИЙ ЗА ДОБРУДЖА 07    
СпортОспорвани битки и истински дербита ще има във втория етап от купата на България при мъжете. Това стана ясно след като вчера в офиса на БФВ бе изтеглен жребия за втория етап от надпреварата, в който участват десетте отбори от Суперлигата плюс двата победители от първия етап – Ботев (Луковит) и Ботев(Ихтиман). Дванадесетте участника са разделени в шест двойки, като се играе на елиминационен принцип, съобщава БГВолейбол.

Двата тима от по-долната група са домакини по право, за другите домакинството бе след допълнителен жребий. Мачовете от втория етап ще се играят на 17 февруари 2016 (сряда). Часовете на срещите ще бъдат обявени допълнително.
Така жребия определи Левски Бол да гостува на Монтана, като ще има повторение на дербито от преди два дни, в което монтанчани надиграха Сините с 3:2. Левскарите ще търсят реванш, но този път обаче са гости. Тимът на Нефтохимик пък отново ще гостува на Пирин, във мач №2 между двата тима, след като бургазлии надиграха пиринци с 3:1 в последния кръг от Суперлигата. Волейболистите на Разлог ще имат възможност за реванш, отново като домакини.
Два поредни мача ще има между ЦСКА и Арда в рамките на три дни, като първият е за Купата в Кърджали на 17 февруари, а другият е от първенствотото, като е насрочен за 20 февруари.
Ето двойките за втория етап:
Ботев (Ихтиман) – Миньор (Перник)
Тетевен Волей (Тетевен) – Марек Юнион-Ивкони (Дупница)
Ботев (Луковит) – Добруджа 07 (Добрич)
Арда (Кърджали) – ЦСКА (София)
Монтана (Монтана) – Левски Бол (София)
Пирин (Разлог) – Нефтохимик 2010 (Бургас)
 


Сходни връзки

ДОБЪР ЖРЕБИЙ ЗА ДОБРУДЖА 07 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди