изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 11:11 EEST
Българско-руска телевизия започва излъчване от 1 март    
Новини От 1 март започва излъчването на телевизионния канал HMTV, а зрителят ще има избор дали да гледа предаванията на български или руски език. Съветът за електронни медии (СЕМ) е разрешил регистрацията на новата "национална търговска телевизия" на последното си заседание, става ясно от сайта на Съюза на журналистите в България.

Притежател на телевизията е компанията "Хоризонт медия" и централният й офис е във Варна. Дружеството се представлява от Александър Каминин. Новият канал ще върви по кабел и сателит.

"Желанието на HMTV е да се разпространява в цялата страна. Програмата ще е 24-часова и ще е със специализиран профил", се казва в съобщението на Съюза на журналистите.

От "Хоризонт медия" казват, че HMTV ще бъде денонощен развлекателно-познавателен филмов канал, който се излъчва в HD формат. "Той е замислен и се създава от международен българско-руски екип от професионалисти в областта на телевизията. HMTV ще представя нови филми и съвременна класика от игралното и неигралното кино, създадени от водещи руски и световни кинематографи. Според авторската концепция, HMTV е телевизионен канал за семейно гледане", твърдят от дружеството собственик. http://www.mediapool.bg

 


Сходни връзки

Българско-руска телевизия започва излъчване от 1 март | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди