изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 18:34 EEST
ПРЕД ФУТБОЛНИЯ ОТБОР Е ПОСТАВЕНА ЦЕЛ ДА СЕ СРАБОТИ    
СпортЦелевата сума от 200 000 лева, която правителството отпусна за ремонт на стадион „Пионер“ отива конкретно и само за реновирането  му, съобщи кметът Йордан Йорданов. Тя ще бъде преведена на сдружението „ПФК „Добруджа“, които ще трябва да се справят със самия ремонт. Идеята е да се реновира самият стадион и прилежащите сгради.

„През април очакваме стратегията за спорта, за да видим върху какво трябва да се съсредоточим. Моята визия е да се възобнови детско-юношеската школа и материалната база, които сме започнали да правим. Оттам-нататък да надграждаме всичко друго. Към момента Община град Добрич е най-големият спонсор. В същото време се търсят и други спонсори. Когато стратегията е готова, тя ще бъде представена на потенциалните спонсори, за да се търси допълнително финансиране от други източници“, каза кметът.
Той посочи, че пред мъжкия отбор е поставено като цел свободата този отбор да се сработи. Въпрос на време е да се види доколко добре се сработва отборът и на база резултатите от първия месец ще стане ясно дали има шанс отборът да остане в „Б“ група.
Конкретна цел за оставане в „Б“ група не е поставяна, тъй като, когато трябва да се поставят такива високи цели, то и финансирането е доста по-различно, каза още Й. Йорданов. НДТ


 


Сходни връзки

ПРЕД ФУТБОЛНИЯ ОТБОР Е ПОСТАВЕНА ЦЕЛ ДА СЕ СРАБОТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди