изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 19:23 EEST
ХОРОСКОП ЗА 18 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 18 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/


ОВЕН - Съобразявайки се със ситуациите, ще приключите задачите си без особени затруднения и времето ще ви стигне за всичко, което планирате.
ТЕЛЕЦ - Делова среща ще ви насочи вниманието към проблеми, чието решаване не търпи отлагане. Само добра организация би ви помогнала да осъществите промените, които планирате.
БЛИЗНАЦИ - Имате доста работа днес, затова отрано организирайте делата си, така че да не ви се налага да вършите всичко в последния момент.
РАК - Днес сте късметлии. Чувствате се напълно освободени във взаимоотношенията с потенциалния интимен партньор, а това със сигурност вещае успех.
ЛЪВ - Делата ви днес ще са успешни. Това ви дава възможност да се справите с проблеми, които биха затруднили другите. Ще получите предложение, свързано с бъдещите ви професионални интереси.
ДЕВА - Очаква ви сравнително спокоен работен ден. Работите добре с колегите си и заедно отбелязвате значителен напредък в областта, в която сте се съсредоточили напоследък.
ВЕЗНИ - Очаква ви сравнително спокоен ден днес. Заемате се с различни задачи, но най-вече следите развитието на ваш проект, в който сте вложили средства и енергия. СКОРПИОН - Доверието, с което се ползвате сред колегите ще ви помогне да се справите с неудачите си на работното място и по-бързо да се освободите от притесненията си.
СТРЕЛЕЦ - Очаква ви динамичен и изпълнен с движение ден. Това обаче е добре дошло за вас, тъй като едва ли сте в състояние да се чувствате добре без да се движите и да обменяте идеи.
КОЗИРОГ - Професионалната ви заетост все повече ви отдалечава от близките ви и е време да се замислите. Освен, че тя е източник на средства, дали не я използвате за други, скрити цели.
ВОДОЛЕЙ - Този ден ще е доста напрегнат за представителите на знака. Ще ви се налага да удовлетворявате завишени изисквания, което не винаги ще е лесно.
РИБИ - Ще избегнете излишните спорове, ако проявите повече гъвкавост в поведението си. Избягвайте да спорите и заложете на допирните точки, които ви сближават с опонента ви.


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 18 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди