изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 14:34 EEST
Скандал! Атанас Зафиров пита за проститутка в Министерството на отбраната – тя доказва с документ от МВР, че не е такава    
Парламент Висша чиновничка доказала с документ от МВР пред военния министър Николай Ненчев, че не е проститутка. Това стана ясно от обяснения на Ненчев днес пред журналисти в парламента. Става въпрос за бившата управителка на дружеството „Снабдяване и търговия" ЕООД към Министерство на отбраната (МО) Росица Русева.

Тя подаде оставка още пред април миналата година, тъй като не получила достъп до класифицирана информация. Причината, по неофициални данни, е, че тя е била проститутка в миналото си.
Темата бе претоплена през последните дни от бургаския депутат Атанас Зафиров, който дори отправил питане до министъра дали това е вярно.

Днес след въпрос на журналисти Николай Ненчев каза за Русева: „Това е много неприятен въпрос. Нямам такава информация (че е регистрирана). Още повече – тя ми предостави документ от МВР, в който се уточнява, че тя не е регистрирана.”

„Тя напусна след цялата тази атака и помия, която несправедливо… Вижте, аз съм силно обезпокоен от това, което се случи, защото аз не знам откъде идва атаката. Но г-жа Русева е завела две дела. Поискала е от ДАНС да й бъде предоставена информация и да й бъде обяснено откъде е изтекъл – ако въобще има такъв доклад, защото аз до момента не съм получил никаква информация, която да потвърждава това”, коментира още Николай Ненчев.


След питане срещу кого води дела Русева, военният министър каза, че това било въпрос към нея.
Иначе въпросната госпожа била в едно сдружение с Николай Ненчев. То се нарича „Селска чест”. Ненчев отрече чрез това сдружение да е бил отнет имотът на инвалид. И по това темата бе повдигната от червения депутат Атанас Зафиров.

„Не отговаря на истината”, отсече министърът.
Сдружението е създадено след решение на Управителния съвет на БЗНС. Дейността му е благотворителна, издаване на литература, подпомага вестника, обясни Ненчев.
http://www.flagman.bg
 


Сходни връзки

Скандал! Атанас Зафиров пита за проститутка в Министерството на отбраната – тя доказва с документ от МВР, че не е такава | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди