изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:39 EET
24-годишната Кристиана изчезна на път за концерт в Холандия    
НовиниБлизки и приятели започнаха сами да издирват изчезнала преди близо три месеца млада жена от Панагюрище. 24-годишната Кристиана Муховска е в неизвестност от 27 ноември. Тогава тръгва за концерт към холандския град Айндховен и от този момент никой не успява да се свърже с нея.


Откъслечна информация подават нейни познати от Холандия и САЩ, но в момента никой не знае къде се намира тя. Бащата на момичето Стоян Муховски твърди, че полицията е прекратила издирването, започнато по негова жалба, с мотива, че Кристияна е пълнолетна и може да се грижи сама за себе си, съобщава Дарик.

Бащата се опасява, че върху момичето вероятно е оказано някакво влияние. Никога досега тя не се е държала със семейството си по такъв начин, нито е изчезвала, без да се обади. Притесненията му се подклаждат от думите на младеж в Холандия, който разказал, че я е виждал на улицата и се държала неадекватно.

Добрата новина е, че е жива. Притеснителното - че това поведение не е характерно за нея, тя няма психически проблеми, не се знае да е прекалявала с алкохол или да е вземала наркотици до изчезването си.

Бащата твърди, че нейни приятели са направили група във Фейсбук и са публикували снимки на момичето с надеждата да се доберат чрез други потребители по света до повече информация. Засега - по разказите на двама младежи, живеещи в Холандия, се знае, че Кристиана е добре. Била в два приюта в Айндховен, после за кратко живеела с млад холандец. Опитите да се получат от него подробности засега не дават резултат, тъй като той не знае български. Успява обаче да обясни, че девойката вече не е при него и не знае къде се намира. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

24-годишната Кристиана изчезна на път за концерт в Холандия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди