изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 21:32 EEST
ХОРОСКОП ЗА 19 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 19 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/


ОВЕН - Днес сте доста неспокойни и дори притеснителни за изхода на важна за вас ситуация. Приемете по-спокойно нещата, едва ли нещо заслужава в такава степен нервите ви.
ТЕЛЕЦ - Ще се включите в организиране на събитие, от значение за повече хора. То ще ви срещне с различно от вашето мнение, но няма да промени отношението ви към ситуацията, напротив.
БЛИЗНАЦИ - Ще имате провокации, които ще ви карат да се чувствате недооценени на работното място. Освободете се от тези си чувства и мислете за промените, които предстоят.
РАК - Не е изключено днес да получите ценен съвет относно тактиката в дейността, с която се занимавате и то от ваш приятел.
ЛЪВ - Денят ви ще е относително спокоен и приятен. Не бъдете припрени, проявете повече търпение и ще успеете в намеренията си.
ДЕВА - Успеете ли днес да се концентрирате върху задачите си, едва ли ще има кой да се мери с вас. Изключително устойчиви сте на промените и това е единствено във ваш плюс.
ВЕЗНИ - Днешният ден обещава да бъде спокоен, но от вас зависи дали ще го направите приятен. Бъдете добронамерени към близките си и те ще ви отговорят със същото.
СКОРПИОН - Доверете се на близките си и заедно ще постигнете повече в общо занимание. Допълнителни доходи за по-напористите, но с цената на повече нерви и напрежение.
СТРЕЛЕЦ - Отворени сте за разтоварване и удоволствия. Денят изобилства от възможности в тази насока.
КОЗИРОГ - Много важно е да вземете правилната позиция по деликатен проблем свързан с ваши лични дела. Очакват ви хубави новини, свързани със семейството и близки живеещи в чужбина.
ВОДОЛЕЙ - Възможно е да се сбъдне ваша мечта. Ще се почувствате много щастливи от една отдавна жадувана среща.
РИБИ - Обърнете повече внимание на отношенията ви с околните днес. Ще успеете да предотвратите лошото стечение на обстоятелствата и с това ще си спестите много неприятности.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 19 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди