изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:22 EET
СВЕТСКА КЛЮКА    
Светска клюкаСВЕТСКА КЛЮКА


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ден казваме днес на Кристина Димитрова. Пожелаваме й да се радва на здраве, лично щастие и успехи.
РОЖДЕНИЧКА утре е Светлана Борисова – бивш председател на Административния съд в Добрич, а сега – съдия във Върховния административен съд. Здраве, щастие, успехи и решаване с лекота и най-трудните дела й желае екипът на По-добрия вестник.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме в аванс на Савина Петрова – управител на рекламна къща „ЕОС“, която става с още една година по-очарователна утре. Целият екип на вестник „Нова добруджанска трибуна“ й честити в аванс празника. Пожелаваме й да се радва на крепко здраве, лично щастие и много заможни клиенти.
ПРАЗНИЧЕН е утрешният ден за тенисиста Пресиян Иванов. Здраве, щастие и успех на корта му желаем.
НЕДЕЛНИЯТ ДЕН ще е специален за директора на Регионалната дирекция за социално подпомагане Ирена Баирова, която ще добави още една година към мъдростта и чара си. Целокупният екип на По-добрия вестник  й честити рождения ден в аванс. Поднасяме нашите теменужени поздравления с пожелание да е все така мила, отзивчива, усмихната и очарователна. Да се радва на обичта на най-близките си и на най-верните си приятели.
РОЖДЕНИК в неделя е народният представител и областен лидер на ПП ГЕРБ Румен Иванов. Поздравяваме го с предстоящия му празник, като му поднасяме нашите пожелания за крепко здраве, лично щастие и много успехи в отстояването на Добруджанската кауза.  Ръководената от него партийна структура да се похвали след следващите избори с отлични резултати.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ден в аванс казваме и на общинския съветник от ПП ГЕРБ, бивш областен управител и настоящ земеделски производител Иван Иванов. Пожелаваме му изобилие от здраве, късмет и благополучие. Да има само доволни арендодатели, а хамбарите му да се пълнят с най-качествената реколта. 


 


Сходни връзки

СВЕТСКА КЛЮКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди