изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 05:16 EET
СТУДЕНА ВОЙНА МЕЖДУ ГАЛЕНА И ПРЕСЛАВА /ВИДЕО/    
Светска клюка Студена война се води между фолк певицата Галена и нейната доскорошна приятелка Преслава. Последната е в истерия, след като разбрала, че на предстоящите Годишни награди на Планета гласят Галена за най-престижния приз, пише "България Днес".Това страшно обидило добричлийката, която смята, че заслужава да е Певица на годината повече от колежката си.

Галена обаче е номинирана в най-много категории от всички – цели 12. В Пайнер коментират, че нейните проекти са на най-високо ниво и почти всяка нейна песен е хит.

За сметка на това тази година не беше толкова силна за Преслава. Двете винаги са си били конкуренция за тази титла и всяка година стават скандали покрай нея. Феновете на едната и на другата освиркват певиците и всичко това нагнети напрежение между двете приятелки.

„Честно казано, не сме толкова добри приятелки с Преслава. В съвсем нормални колегиални отношения сме. Въпреки всичко, тя ще остане специален човек за мен“, заяви неотдавна Галена, с което даде да се разбере, че двете са скарани.
http://www.blitz.bg


 


Сходни връзки

СТУДЕНА ВОЙНА МЕЖДУ ГАЛЕНА И ПРЕСЛАВА /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди