изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 05:50 EEST
ОТКРИХА НОВАТА СГРАДА НА ПЕНСИОНЕРСКИЯ КЛУБ В ПЧЕЛАРОВО    
НовиниЖители и гости се събраха вчера, за да  открият тържествено новия пенсионерски клуб в село Пчеларово. Събитието бе уважено от кмета на община Генерал Тошево Валентин Димитров, ресорния заместник кмет Георги Георгиев и общински съветници.



След ремонта клубът в селото е с изцяло нов вид. Покривът е основно ремонтиран, подменена е дограмата, стените са боядисани в свежи светове, положена е нова подова настилка. Обзаведен е с всички необходими мебели и техника. На разположение на пенсионерите е модерен кухненски кът, голям телевизор и климатик. Общата стойност на строително-монтажните работи по клуба възлиза на 36 864 лв.
По стара традиция бе прерязана лента и лиснато менче с вода пред прага на ремонтирания обект. Това сториха кметът Валентин Димитров и общинският съветник и бивш кмет Димитър Михайлов. Градоначалникът отправи поздравление към домакините, като им пожела да бъдат здрави и все така дейни. 
В знак на благодарност за новата придобивка пчеларовци бяха подготвили богата музикална програма.
Над 40 пенсионери членуват в пенсионерския клуб в селото. Във вече реновираното помещение те ще могат се срещат на сбирки и тържества, ще организират различни мероприятия и беседи или просто ще споделят нелекото време на златната възраст заедно. НДТ


 


Сходни връзки

ОТКРИХА НОВАТА СГРАДА НА ПЕНСИОНЕРСКИЯ КЛУБ В ПЧЕЛАРОВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди