изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 05:12 EEST
Хванаха психаря от Мичиган, колата му била пълна с оръжие    
По светаМъжът, открил безразборна стрелба в американския град Каламазу, щата Мичиган, е заловен. Той не е оказал съпротива. Самоличността му все още не е установена, съобщава „Фокс нюз”.

Най-малко 6 души са убити при хаотичната стрелба, която агресорът открил докато шофирал. 4 са загинали в ресторант, а други двама – в автокъща.

Нападателят, за когото се знае, че е бял мъж на около 50 години, не е оказал съпротива, когато полицаите се приближили до него. В колата му са открити оръжия.

Някои от простреляните са в критично състояние. Благодарение на усилията на лекари, 9-годишно дете било спасено и вече е стабилизирано.

„Опасността за обществото приключи. Вече имаме заподозрян”, обяви шерифът на окръга Пол Матиас. „Жертвите са убити случайно”, добави той.

Екшънът започнал от паркинг пред жилищни сгради, където била повикана полиция. Една жена е била простреляна. След няколко часа полицаите били повикани в автокъща, където двама души били убити, а други трима ранени. Смята се, че двамата загинали са баща и син.

По-късно клиенти на ресторант „Кракър Баръл” видели как на паркинга мъж стрела по хора, които били в колите си. 4 души са убити, а един е в критично състояние.

Стрелецът избяга с автомобила си и продължи безразборно да стреля докато се движи. Засега подробности за задържането му не се съобщават.  http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Хванаха психаря от Мичиган, колата му била пълна с оръжие | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди