изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:42 EEST
Дете каза на родителите си, че някой му говори нощем. Те не му повярваха, но скоро се ужасиха    
По света През последно време все по-популярни стават т.нар. видеобавачки или бебефони с камера. Те позволяват на грижовните родители да виждат и чуват какво става в стаята на детето и дори да си общуват с него по видеовръзката.

Като правило тези видеобавачки се свързват с интернет, за да могат родителите да наблюдават отдалеч какво прави чедото им.

Оказва се обаче, че устройствата представляват сериозна заплаха и това изпитаха на собствен гръб младите съпрузи Джей и Сара от Вашингтон, които разказват за неприятния инцидент.

Те сложили видеобавачка в стаята на 3-годишния си син и в началото били много доволни. След известно време обаче синът им се оплакал, че се страхува да остава сам в стаята. Детето казвало, че някой разговаря нощем с него „по телефона” и това го плаши.

Отначало родителите му си помислили, че момченцето си фантазира и не обърнали внимание на думите му. Но веднъж, когато минавала късно вечер покрай детската стая, Сара едва не загубила дар слово. Тя чула как непознат глас говори зад вратата:”Събуди се, момченцето ми. Татко те гледа!”.

Когато развълнуваната майка влязла в стаята, то от говорителя на видеобавачката се чуло:”Тихо, някой идва...”. Оказало се, че неизвестни злосторници са разбили паролата на устройството и го използват за своите користни цели.

Сара и Джей веднага подали сигнал в полицията. Сега стражите на реда се опитват да засекат престъпника, съобщава SFGlobe. И съветват всички родители да се отнасят много отговорно при избора на парола за видеобавачката и да спазват всички правила за сигурност при използването на интернет.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Дете каза на родителите си, че някой му говори нощем. Те не му повярваха, но скоро се ужасиха | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди