изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:07 EET
ДОБРУДЖА И ЛУДОГОРЕЦ-2 ЗАВЪРШИХА НАРАВНО 2:2 В КОНТРОЛА    
СпортВ последната си контрола от предсезонната подготовка отборът на Добруджа, който се стяга за срещите от пролетния полусезон на първенството в „Б” група, завърши наравно 2:2 с дублиращия състав на шампиона Лудогорец. Мачът се игра на терена с изкуствена тревна настилка в Добрич.



Момчетата на Радостин Димов започнаха добре срещата и поведоха в 15-ата минута, когато Кристиян Петков прати топката в мрежата на гостите с красив фалцов удар. Разградчани възстановиха равенството в 23-ата минута от дузпа, която бе отсъдена за нарушение на вратаря Николай Банков срещу играч на Лудогорец-2. Точен от бялата точка беше Янаки Смирнов. Само след четири минути «жълто-зелените» отново дръпнаха в резултата с попадение на привлечения от Ботев (Пловдив) Владимир Айтов, който се разписа с удар от границата на наказателното поле. Добруджанци обаче и този път не успяха да запазят преднината си. В 53-ата минута гостите организираха бърза атака, завършила с попадение на Янаки Смирнов - 2:2. В оставащите минути и двата отбора търсеха победата, но до нов гол не се стигна.
Този мач бе осмата контрола на добричкия тим по време на зимната подготовка. Преди това „жълто-зелените” записаха четири победи и три загуби. На два пъти отстъпиха на носителя на Купата на България Черно море (Варна), съответно с 0:1 и 0:3, загубиха с 0:2 от шампиона Лудогорец и записаха победи над третодивизионни състави – над Септември (Тервел) с 3:0, над Интер (Плачи дол) с 5:0, над Несебър с 5:2 и над Суворово с 3:0.  
Първенството в „Б” футболна група ще бъде подновено на 27 февруари, когато на стадион „Дружба” ще гостува тимът на Созопол.
Стартовият състав на Добруджа: Николай Банков, Кристиян Димитров, Костадин Ничев, Даниел Граматиков, Тодор Колев, Владимир Айтов, Християн Казаков, Владислав Узунов, Николай Минков, Кристиян Петков, Георги Станчев. НДТ


 


Сходни връзки

ДОБРУДЖА И ЛУДОГОРЕЦ-2 ЗАВЪРШИХА НАРАВНО 2:2 В КОНТРОЛА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди