изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 08:48 EET
Трима замесени в подготовката за убийството на Пеевски    
Новини Трима мъже са били замесени в подготовката на убийството на депутата от ДПС Делян Пеевски, научи ПИК от запознати с разследването. Единият е бил поръчител, а другите двама - извършители. Именно те са проследявали местата, които е посещавал Пеевски и са изучавали навиците му.

Към момента заподозрените не са задържани, но българските служби работят активно по случая в синхрон с европейските си партньори.
Материалите по случая са секретни, за да не изтича каквато и да било оперативна информация, пише ПИК.

Случаят няма нищо общо с разкриването на покушението срещу Алексей Петров. По случая с бившия главен съветник на председателя на ДАНС бе задържан украинецът Роман Логвиненко, който в момента се намира в ареста на Националната следствена служба.

На този етап категорично е опровергана тезата, че Логвиненко е дал показания за престъпниците, които са искали да ликвидират Пеевски.
"Готвели са се да го ликвидират по почина на Златомир Иванов-Баретата, по когото бе стреляно на стъблите на Съдебната палата", потвърди информацията ни главния секретар на МВР Георги Костов. Той припомни, че по идентичен начин бе извършен атентата срещу Дмитрий Минев - Димата Руснака преди повече от 10 години пред столичното заведение "Ъп стеърс" на булевард "Витоша".
Професионалният ръководител на МВР обяви, че първоначално Пеевски е отказал да му бъде назначена охрана, но след това се е съгласил. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Трима замесени в подготовката за убийството на Пеевски | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди