изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:30 EEST
ЗА 96 МЛН. ЛЕВА ЩЕ Е ПРОЕКТЪТ ЗА ВОДЕН ЦИКЪЛ    
Икономика Съгласие Община Добрич да кандидатства с „Интегриран проект за подобряване на водния сектор в гр. Добрич” – фаза I по оперативна програма „Околна среда 2014 – 2020 г.” се очаква да даде на заседанието си във вторник Общинският съвет.

При подготовката на проекта е извършена актуализация на Анализ разходи-ползи като част от проектното предложение. В резултат на това е установено, че разходите за съфинансиране от страна на община Добрич, няма да надвишават 10,10 % от общо допустимите разходи, или ще са в размер до 9,7 млн. лв лева без ДДС.
Общо допустимите разходи по актуализираният проект ще бъдат в рамките на 96 млн. лв.
Ако проектът бъде одобрен за финансиране, ще бъдат предприети необходимите действия, включително и вземане на последващо решение на Общински съвет за поемане на общински дълг и даване на съгласие за получаване на кредит от банка или друга финансова институция с посочване на конкретни параметри на дълга към всеки източник.
Проектът предвижда да се направи пълна рехабилитация на водоснабдителната и канализационна система – над 77 км. водопровод и над 4 км. канализационни колектори, да се реконструират три канално-помпени станции и модернизират пречиствателната станция за отпадъчни води край Врачанци. НДТ


 


Сходни връзки

ЗА 96 МЛН. ЛЕВА ЩЕ Е ПРОЕКТЪТ ЗА ВОДЕН ЦИКЪЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди