изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:16 EET
Историци: Адолф Хитлер е имал микропенис    
Любопитно

Яростта на нацисткия лидер Адолф Хитлер може би е причинена от тежки деформации на гениталиите. Това сочат нови исторически сведения, пише „Сън”, цитиран от БГНЕС. Известни са медицинските изследвания след ареста на Хитлер през 1923г., според които той е имал крипторхизъм. Това означава, че единият му тестис е бил „задържан”.



Нови документи показват, че гениталиите на Фюрера са били още по-деформирани. Той е имал хипоспадия, което в неговия случай се е изразявали в недоразвит микро пенис. В новата книга „Последният ден на Хитлер: Минута по минута”, историците Джонатан Майо и Ема Крейги пишат за състоянието на лидера на Третият райх, като според тях тайната е пазена зорко.

„Смята се, че Хитлер е имал две форми на генитални дефекти – „задържан” тестис и хипоспадия, при която се налага отвора на уретрата да е в долната част на пениса”, пишат те. Известно е, че Фюрерът се е страхувал някой да не го види гол и никога не е станал баща, въпреки че е искал от германците да увеличават арийската раса. Личният му лекар Теодор Морел е предписвал на Адолф амфетамини, хормони и кокаин, с цел повишаване на липсващото либидо и някакъв сексуален нагон спрямо съпругата му Ева Браун. Смята се, че урологът е документирал деформацията на фюрерския пенис.

Германският архитект Алберт Шпеер, отговорен за колосални строежи от времето на Третият райх, след Втората световна война твърди, че Хитлер не може да бъде описан като „сексуално нормален”. Популярно е и забавното британско стихче, написано да вдига морала във военните времена. „Хитлер има само един ташак/ Гьоринг има два, но много малки/ Химлер също е така, а Гьобелс изобщо няма топки.”

Въпреки деформираните му гениталии, други исторически доказателства сочат за голямата сексуална харизма на Фюрера. В нацистката машина е имало отдел, който специално се е занимавал с писмата на Хитлер от почитателки.  http://www.trud.bg

 


Сходни връзки

Историци: Адолф Хитлер е имал микропенис | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди