изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 15:48 EEST
ДОБРУДЖА 07 Е НОВИЯТ ЛИДЕР В СУПЕРЛИГАТА    
СпортМъжкият волейболен тим на Добруджа 07, воден от Мирослав Живков, оглави временното класиране на Суперлигата след 2 часа и 15 мин. здрава битка с Монтана. Добричлии надделяха с 3-2 гейма пред своя публика, която беше напълнила зала "Добротица" до краен предел.



Началото на мача започна по най-добрия начин за домакините, които поведоха с 2-0 гейма, оставяйки съперника си на 18 и 20 точки. В следващите части срещата се завърза и заприлича на истинско дерби, в което двата тима водеха спор за първото място в елита. Монтана доведе мача до тайбрек, след като спечели следващите две части на 15 и 22 точки, а в заключителния гейм добруджанци победиха с 15-13. С този успех Чернокожев и компания събраха 11 победи в 15-те кръга и вече са начело, изравнявайки се с Нефтохимик 2010 и Монтана, но изпреварвайки ги по най-важния показател - брой победи. В следващия кръг Добруджа 07 гостува на ЦСКА на 24 февруари.Ето какво каза непосредствено след края на двубоя, продължил повече от два часа, треньорът на Добруджа 07 Мирослав Живков пред камерата на БНТ.
"Наистина много волейболна среща, с волейболни достойнства. С леки грешки, но ги отдавам на младостта.
Поздравявам двата отбора, както и моите състезатели, които въпреки негативния разой не се поддадоха на напрежение и нерви и устискаха до края на мача.
Пътят е много дълъг докато станем отбор, защото всички в България, които покажат качества бързат към чужбина. Трябва да имаме търпение ...
Такива мачове помагат за израстването на състезателите. Имаме колектив, добър екип и прекрасна публика, която прави атмосферата по време на домакинските ни мачове на много високо ниво", коментира треньорът на Добруджа 07.
"Всички отбори са равностойни и имат достойнства. Ако ни стигнат силите за медали и по-предно класиране в редовния сезон, разбира се, че ще се борим до края", допълни Миро Живков.
 


Сходни връзки

ДОБРУДЖА 07 Е НОВИЯТ ЛИДЕР В СУПЕРЛИГАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди