изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2020-07-14 @ 13:06 EEST
ОБЩИНА ДОБРИЧКА ИМА ГОТОВНОСТ ДА КАНДИДАТСТВА ПО ПРСР    
НовиниПредложение Общинският съвет да даде принципно съгласие община Добричка да кандидатства по Програмата за развитие на селските райони /ПРСР/ ще внесе на предстоящата сесия кметът Тошко Петков. То предвижда да се кандидатства по мярка 7 "Основни услуги и обновяване на селата в селските райони", подмярка 7.2 "Инвестиции в създаването, подобряването или разширяването на всички видове малка по мащаби инфраструктура".

Община Добричка има готовност да кандидатства за рехабилитация на пътя Карапелит-Гешаново-Кочмар, Карапелит-Медово-Бенковски, Жегларци-Бенковски-Владимирово и на пътя Паскалево-Свобода-Росеново-Божурово, до границата на общините Добричка и Крушари- Лозенец.  В докладната записка е посочено, че тези участъци от общинската пътна мрежа са в лошо състояние, с множество компрометирани участъци, затрудняващи придвижването в двете посоки. Те са с голяма натовареност целогодишно. Общината има намерение да кандидатства за рехабилитация на улична мрежа в 25 села. Предвижда се да се кандидатства и с проект "Рехабилитация на водопроводната мрежа в село Плачи дол и компрометирани участъци в селата Стефаново и Бранище".
Очаква се подмярката да бъде отворена през юни т. г.  НДТ
 


Сходни връзки

ОБЩИНА ДОБРИЧКА ИМА ГОТОВНОСТ ДА КАНДИДАТСТВА ПО ПРСР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2020 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди