изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 18:03 EEST
ШОФЬОРЪТ-УБИЕЦ ОТ КАРАПЕЛИТ ЗНАЕЛ, ЧЕ Е ОСТАВИЛ ПРЕГАЗЕН НА ПЪТЯ    
Ред и сигурност Шофьорът, който прегази пешеходец в село Карапелит, е знаел, че е блъснал човек, който лежи на пътя, съобщиха източници, близки до разследването. След сблъсъка, той е спрял Мерцедеса си. Видял е човека, който лежи на пътя, върнал се обратно в колата, запалил и напуснал местопроизшествието, където останал да лежи на пътя убитият 60-годишен мъж от селото. Пътувал е от Добрич за Силистра. Открит е в крайдунавския град, където е задържан.

Окръжният съд в Добрич реши на 48-годишния Й. Е. да бъде наложена мярка за неотклонение „задържане под стража”. Решението още не е влязло в сила, тъй като задържаният може да обжалва пред Апелативния съд във Варна.
Когато някой бяга от местопроизшествие, е налице опасност той да се укрие. Затова на турския гражданин е наложена най-тежката мярка за неотклонение, коментираха от държавното обвинение.
Припомняме, че на 17 февруари около 19,30 часа в село Карапелит при управление на „Мерцедес“  със силистренска регистрация  48-годишният Й.Е. нарушил правилата за движение по пътищата и причинил по непредпазливост смъртта на 60-годишния пешеходец М.Ч., след което избягал от местопроизшествието.
Няколко часа по-късно Й.Е. беше установен и задържан. Взета му е проба за наличие на алкохол в кръвта, резултатите от която ще излязат до седмица. НДТ
 


Сходни връзки

ШОФЬОРЪТ-УБИЕЦ ОТ КАРАПЕЛИТ ЗНАЕЛ, ЧЕ Е ОСТАВИЛ ПРЕГАЗЕН НА ПЪТЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди