изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 06:51 EEST
ХОРОСКОП ЗА 25 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 25 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/


ОВЕН - На някои от вас ще им се наложи да се справят с неотложни задачи, но мислете позитивно и гледайте напред, хубавото предстои.
ТЕЛЕЦ - Ако сте търпеливи, тактични и се възползвате от даровете на съдбата ще избегнете недоразуменията, и ще насочите събитията в своя полза.
БЛИЗНАЦИ - Професионалните ви познания в областта на банковото дело, финансите и данъчното право ще ви улеснят в деловата работа. Защитавайки интересите си и постигайки повече, ще работите с желание, трудът ви си струва.
РАК - Не обръщайте внимание на дребните недоразумения с околните и здравословното неразположение. Те не бива да разстройват чудесния жизнен ритъм, в който навлизате.
ЛЪВ - Забравени или непознати за вас хора ще напомнят отново за себе си. Привличането ви ще е взаимно, ще споделяте интересите си и ще ви бъде приятно заедно.
ДЕВА - Не давайте ухо на слухове, могат да ви навредят. Не е изключена вероятността да сгрешите днес, но е нищожна. Семейството очаква вниманието ви, и това ви кара да се ангажирате с повече задачи.
ВЕЗНИ - В отношенията с интимния си партньор бъдете прями, но ако това ви затрудни, то значи има върху какво да се замислите.
СКОРПИОН - Съсредоточили сте много енергия в днешния ден. Мотивирани сте да работите и успявате да се справите с проблемите си в движение. Бъдете уверени в себе си.
СТРЕЛЕЦ - В общуванията си не налагайте мнение и не изхождайте от собствения си интерес, за да не оставяте съмнения за себе си в предубеденост.
КОЗИРОГ - Ако съобразите поведението с духовните си потребности ще имате повече успехи в общуването. Добрата реклама е най-голямата ви печалба днес.
ВОДОЛЕЙ - По свой начин, интелигентно и в същото време с нотка на егоизъм ще въздействате на събитията в своя полза, без да изпадате в излишна скромност.
РИБИ - Едва ли ще ви се наложи да чакате дълго, въпреки че на моменти ситуацията може да ви изглежда и безнадеждна. Не унивайте, вярвайте и ще се получи.

Ерогенните зони на зодиакалните знаци
Най-похотливите зодии
Какъв символ е твоето име и какво разкрива той за теб

и
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 25 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди