изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:16 EET
Би Ти Ви, Нова телевизия, Плевнелиев и олигарсите в паника от телевизия ПИК! Неродената медия събори един от най-важните хора в    
НовиниНовата телевизия ПИК явно докарва до лудост медиите на статуквото и кукловодите им! Би Ти Ви, Нова телевизия, "Капитал", президентът Плевнелиев и подсъдимите олигарси не могат да си намерят място, че на пазара ще излезе нова електронна медия, която ще ги помете! Днешният цирков спектакъл на заседанието на СЕМ окончателно свали маските! Шефът на регулаторния орган Георги Лозанов театрално подаде оставка в знак на несъгласие, че ТВ ПИК ще стартира в ефира!



Мотивът за решението му е смешен - Агенция ПИК имала агресивен език!

Гадател ли е, Лозанов, за да предрича каква ще е стилистиката на новата медия. Или просто е бил подложен на нечовешки натиск от един червенобуз олигарх с обръч от медии?

От свое име ли е действал Гого или под давлението на двете му телевизионни приятелки - Би Ти Ви и Нова?

А смятате ли, че членката на СЕМ от квотата на президента Мария Стоянова не е участвала в гласуването за лиценза на медията ни без да го е съгласувала предварително с Плевнелиев?

Чия кукла е доц. Лозанов? Кой дърпа папионката му? Едва ли са го водили принципите и е постъпил само като един обикновен страхлив интелектуалец!

Така или иначе неродената телевизия събори един от най-важните хора в държавата. Лозанов си заминава, освен ако не е изиграл представление до следващото заседание на СЕМ, на което може да си оттегли оставката.

Да се готвят останалите! Безсънните им нощи предстоят, а ТВ ПИК ще им ги осигури в изобилие!

Благодаря и на колегите, които ни направиха небивала реклама - очакванията ви няма да останат напразни!


Гого Лозанов подаде оставка от СЕМ, за да не даде лиценз на телевизията - шоуто е пълно! Кръгът "Капитал" го натиска!


Невероятната безплатна реклама за още неродената телевизия ПИК продължава!

Циркът е пълен, след като на днешното заседание на СЕМ шефът на регулаторния орган Георги Лозанов сензационно подаде оставка, за да не гласувал за лиценза на електронната медия! И това на фона на безспорния факт, че проектът на ПИК ТВ разполага с всички изискуеми от закона документи за регистрация на дейност!

ПИК ТВ все пак получи разрешение за дейност след специален вот без участието на Лозанов.

Из София се говори, че председателят на СЕМ е бил подложен на нечуван натиск от страна на кръга "Капитал" да не дава лиценз на телевизията.

Днес Гого Лозанов подаде оставка от педседателският пост на СЕМ. Поводът е още неродената ПИК ТВ, която по всичко личи, че още преди да е видяла бял свят, обърква интересите на много хора в държавата. От ПИК потърсихме за коментар лично Гого Лозанов. 

Репортерката на ПИК Гергана Танева се свърза с Лозанов за коментар на решението му.

- Г-н Лозанов защо подадохте оставка от СЕМ?

- Защото ПИК има един агресивен език, който е характерен за онлайн медиите, което ми се струва, че не бива да се пренася в регулираната медия. 

- Упражняван ли ви е натиск от кръга "Капитал"?

- Не ми е оказван натиск и не виждам защо. Както видяхте, колегите гласуваха.

- Натиск за това, че ПИК ТВ ще обърка сметките на много олигарси.

- Какво значи натиск при положение, че тя вече е гласувана. Това е мое персонално разбиране. Аз имам либерално мислене и говорене, което вие много чуждо. Аз не случайно съм описал през последната година на къде отиват нещата. За това не искам да легализирам тези процеси. 

- И само това е поводът да подадете оставка?

- Да, подадох оставка не само от председателското място, а въобще от СЕМ. Ако някой упражнява натиск върху нещо, то е за да постигне резултат. Съвсем очевидно е, че това си е лично мое разбиране и мислене. 

Освен това аз съм в края на мандата си и не искам да правя компромиси. Дано обаче телевизия ПИК, когато влезе в територията на регулираната медийна публичност има едно друго лице. По толерантно, да не ползва враждебна реч, тогава вече ще се радвам. И тогава вече в някакъв смисъл ще съжалявам, че съм подал оставка.   http://pik.bg

 


Сходни връзки

Би Ти Ви, Нова телевизия, Плевнелиев и олигарсите в паника от телевизия ПИК! Неродената медия събори един от най-важните хора в | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди