Не знам дали Николета Лозанова е царица в леглото, но със сигурност е царица на пиара. Та цяла Европа говори за нея и за отношенията й с Кристиано Роналдо. Англичаните захвърлиха нейде из Темза жълтите новини около кралицата. Тях вече не ги вълнува какво закусва и с какви дрехи се пременя Елизабет Втора, а как го прави и с кого го прави Николет Първа. Тъй де – нашата си е кралица отвсякъде. Кралица на рекламата и на още нещо... Даже и в Германия Ангела Меркел остана в сянката на чернокосата българска тигрица. 

Нали ви е известно, че една лъжа, като я повториш сто пъти, понякога става истина. Не е важно дали Роналдо е виждал и чувал за Николетка, важното е слухът да се търкаля като снежна топка, превръщайки се в лавина, с която палавницата залива цялото медийно пространство. И така си прави безплатна реклама – от България до Португалия и обратно.

Тя е първа кипра, когато някой мъж нашуми и добие популярност. И обича да се плъзгат слухове по неин адрес, че спала с този, спала с онзи. Миналата година пуснаха мухата, че Николетка имала интимни отношения с Григор Димитров. Само дето Гришо не я е виждал на живо, камо ли да остане насаме с нея.

Сигурно е едно – Николетка е правила неистови опити да се докопа до Кристиано. Давала му е сигнали, свирвала му е (не ме разбирайте погрешно) я по телефона, я по Фейсбук, Туитър и разните му там други социални мрежи, за да го оплете в собствената си мрежа. Роналдо обаче си го е преместил от единия в другия джоб (не ме разбирайте погрешно – за сигнала на Николетка имам предвид). Защото такива като Николетка – колкото щеш.

Нея обаче това не я е интересува. Важното не е него, а нас простосмъртните да ни оплете в собствената си мрежа. Да ни накара да повярваме, че е имала нещо общо с португалския плейбой.  То така се трупа популярност в България. Имаш красиво тяло, имаш и малко акъл – не ти е достатъчен кой знае колко много, имаш екип зад себе си и рейтингът ти скочил оттук до небесата. Някои стават известни със знанията, с уменията, с постиженията си, с рекордите си. Други с нахалството си да се завират навсякъде. Ето това е разликата между Николет Първа и останалите.
РУМЕН ИЛИЕВ

http://www.blitz.bg