изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 14:47 EEST
ТАСС: Сирийската правителствена армия и 17 въоръжени формирования са поели задължение да спазват примирието    
По светаМосква. Сирийската правителствена армия и 17 въоръжени формирования са поели задължение да спазват примирието, заяви началникът на главното оперативно управление на генералния щаб на Русия генерал-лейтенант Сергей Рудской, предаде ТАСС.

„На 23 февруари сирийската страна изрази съгласие да прекрати бойните действия в съответствие с руско-американското споразумение. 17 въоръжени формирования, обърнали се към командването на авиобазата „Хмеймим“ и подписали заявки се задължават да спазват режима на прекратяване на огъня“, заяви Рудской.
По неговите думи, Русия е престанала да нанася въздушни удари по тези формирования , които са изпратили заявки за прекратяване на огъня. 

SANA: Въпреки примирието в Дамаск е имало обстрел

Дамаск. Няколко снаряда са се разбили в жилищните квартали на Дамаск днес, часове след като обявеното примирие влезе в сила в раздираната от войни държава, предаде SANA.
Терористични групи са обстрелвали с миномети и ракети жилищните квартали в източната част на Дамаск. Не се съобщава са загуби на военни или на цивилни.

http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

ТАСС: Сирийската правителствена армия и 17 въоръжени формирования са поели задължение да спазват примирието | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди