изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 13:30 EEST
Левски победи Черно море с 2:0 в мач от първенството    
Спорт Варна. Отборът на Левски победи като гост Черно море с 2:0 в мач от 22-ия кръг на футболния шампионат. Двубоят се изигра на стадион „Тича“ във Варна. Георги Костадинов и Мигел Бедоя през второто полувреме вкараха головете за гостите от София. Двата тима изиграха равностойно първо полувреме с много единоборства.

Най-доброто положение за гол през първата част бе за домакините от Черно море. В 34-ата минута Матиа Курьор стреля с глава от малкото наказателно поле на Левски, като вратаря на гостите Боян Йоргачевич спаси. Футболистът на Черно море бе в засада, която обаче не бе маркирана от съдиите.
За Левски добри положения пропуснаха Роман Прохазка в средата на полувремето и Мигел Бедоя в самия край на първата част.
След почивката Левски доминираше и заслужено стигна до крайния успех в мача.
Георги Костадинов откри резултата в 53-ата минута с удар от над 30 метра по земя след подаване на Мигел Бедоя.
При попадението се получи и рикошет в крака на бранителя Пламен Николов, който подлъга вратаря на Черно море Георги Китанов.
В 60-ата минута Мехди Бурабия пропусна да вкара втори гол за Левски, като ударът му срещна гредата на вратата на Черно море.
Гостите все пак стигнаха до втори гол чрез Мигел Бедоя в 65-ата минута. Испанският полузащитник завърши бърза контраатака на Левски.
Бедоя стреля към вратата на Черно море, като топката срещна гредата и попадна във Франсис Нар. Той намери непокрития Бедоя, който направи резултата 2:0 за Левски.
В 70-ата минута Матиа Курьор пропусна най-добрата възможност за Черно море през второто полувреме. Той не успя да вкара от непосредствена близост до вратата на „сините“.
С успеха Левски се върна на второто място в класирането, като е с точка повече от Берое, но тима от Стара Загора не е изиграл мача си от кръга.
На 28 февруари Берое гостува на Славия., който е на четвърто място. Черно море е на пета позиция. http://www.focus-sport.net
 


Сходни връзки

Левски победи Черно море с 2:0 в мач от първенството | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди