изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 03:04 EEST
НИКОЛАЙ УРУМОВ С БИОГРАФИЧЕН ШОУ СПЕКТАКЪЛ    
Култура Биографичният шоу спектакъл "Шоуто на Ники Урумов" На Николай Урумов ще бъде представен на 16 и 25 март от 19 часа в камерната зала на драматичен театър "Йордан Йовков". Той е разходка във вълшебния и магичен свят на театъра и по-точно на този театър, в който е участвал Николай Урумов, който става дипломиран актьор точно на 10 ноември 1989 година. Артистът проследява собствения си път от село Българево и Балчик, през Русе, където е бил войник и е гледал спектакли на режисьора Слави Шкаров с Диди Димчев, Елена Стефанова и др. големи български актьори, до НАТФИЗ ”Кр. Сарафов” и след това до Народния театър.

Спектакълът е изпълнен с много носталгия и смях, със забележителни весели истории, случили се по време на репетиции, представления или снимки. В тях Урумов разказва за незабравими любимци на българските зрители като Стоянка Мутафова, Георги Калоянчев, Георги Черкелов, Константин Коцев, Антон Горчев, Иван Кондов, Георги Русев, Кръстьо Лафазанов и др.
Шоуто е колаж от монолози и oткъси от спектаклите, където е участвал Урумов - „Бай Ганьо”, „Дон Кихот”, „Ревизор”, „Бурята”, „От ума си тегли” , ,Криворазбраната цивилизация” и завършва с текст от „Службогонци” на русенския театър /2013г/.
Песните към моноспектакъла са писани специално за Николай Урумов през годините. За първи път представлението е показано по покана на българската общност в Сидни, Австралия през 2013 г. и оттогава редовно се играе при голям интерес в студио 5 в НДК. НДТ


 


Сходни връзки

НИКОЛАЙ УРУМОВ С БИОГРАФИЧЕН ШОУ СПЕКТАКЪЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди