изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:48 EET
Гореща словенска красавица може да е следващата Първа дама на САЩ (СНИМКИ/ВИДЕО 18+)    
Новини Доналд Тръмп присъства ежедневно във водещите заглавия на всяка американска медия напоследък. Британските издания също не пропускат да отразят скандалните му изявления, които сякаш целят да шокират обществото, но и да популяризират неговата фигура в кандидат-президентската надпревара в САЩ. Милионерът вече води в четири щата сред републиканците, а медийното внимание се насочва и към жена му – Мелания Тръм, съобщава „Дейли Мейл“.

Мелания е бивш супермодел от Словения, на 45 години, която се омъжва за Доналд Тръмп през 2005 година. Тя е господарка на няколко луксозни имения в Америка и често е наричана „златотърсачка“ не само заради личността на Тръмп, но и заради тяхната възрастова разлика – 24 години.
Самата тя отхвърля тези твърдения и защитава любовта си към милионера, като твърди, че това, което най-много я привлича у него, е „великият му ум“ и начина на мислене. Тя смята, че именно този ум ще помогне на мъжа й в надпреварата за Белия дом, в който и самата тя мечтае да живее.

Бившият словенски модел не се срамува от изявленията на мъжа си, дори напротив – подкрепя го при всяка негова крачка. Тя споделя, че често му дава съвети, които той следва.
В момента в САЩ с любопитство се разглеждат публикуваните снимки от дома на семейство Тръмп. От тях става ясно, че Мелания е перфектната господарка на едно от най-бляскавите „семейни огнища” в Щатите. Става дума за огромния триплекс апартамент на последния – 68-и етаж на „Тръмп тауър” в Манхатън, проектиран да напомня за великолепието на двореца във Версай. В него има огледална зала, цели арки от мрамор, с „акценти от 24-каратово злато и диаманти” и ръчно рисувани тавани със сюжети от древногръцката митология.
Влизането в Белия дом би бил невероятно постижение за жена, избягала преди 19 години от лишенията в бивша Югославия. Амбициозната имигрантка, която е г-жа Тръмп номер 3, може да стане първата родена в чужбина Първа дама на САЩ след Луиза Адамс – родена във Великобритания съпруга на президента от 20-те години на 19-и век Джон Куинси Адамс.
Дали Мелания ще стане следващата Първа дама на САЩ предстои да разберем.
 
Превод и редакция: БЛИЦ
http://www.blitz.bg











 


Сходни връзки

Гореща словенска красавица може да е следващата Първа дама на САЩ (СНИМКИ/ВИДЕО 18+) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди