изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 15:54 EEST
Защо половинката ви е изгубила интерес към секса?    
Любопитно Много мъже се оплакват, че партньорките им ги отрязват за ласки вечер с думите „Боли ме главата“, но същото важи и за дамите, които пък често чуват от своя любим обезнадеждаващото „Много съм уморен“.Ако половинката ви внезапно изгуби интерес към секса с вас, не бързайте с изводите, че ви изневерява, а и не се отказвайте да съживите сексуалния си живот. Секс експертите казват, че има различни емоционални и физически причини, поради които вашият партньор може да не желае интимности.

1. Той/тя е недоволна от вашето отношение.

Ако имате конфликти с половинката и не можете да стигнете до консенсус, като никой от двамата не иска да направи компромис, то много е възможно сексуалното желание в двойката ви да се изпари съвсем. Желанието за интимност е пряко свързано с начина, по който човек се чувства във връзката си. Ако между вас има стаено недоволство, липса на уважение и проблеми в комуникацията, няма да има и редовен секс.

2. Сексът може да е болезнен.

За някои жени сексът може да е болезнен или неприятен, поради някаква причина, която може да е свързана и със заболяване (промени във влагалищната мокрота, кървене, инфекции). Понякога и мъжете, и жените имат хормонални проблеми, които също могат да доведат до спад в либидото. Понякога човек просто е потиснат и не се чувства секси.

3. Вие сте спрели да се докосвате.

Сексът е много повече от креватно упражнение. Партньорите трябва да превърнат в свой приоритет физическото докосване (целувките, милването, прегръдките, разтриването) помежду си. Така те си показват, че все още се привличат и обичат.

4. Той/тя наистина е на ръба на силите си.

Възможно е половинката ви наистина да страда от хронична преумора, свързана с работата му или ритъма му на живот и наистина да не му е до секс. Изчерпването на силите е реалност, а не мит. Ако виждате, че партньорът ви се нуждае от повече почивка и презареждане на батериите, опитайте се да му помогнете в това начинание.

5. Партньорът ви е спрял да ви забелязва.

Преди години, секс изследователите Уилям Мастърс и Вирджиния Джонсън заявиха, че всичко, което е необходимо, за да се поддържа една добра, стабилна връзка е да се поддържа задоволителен сексуален живот. Ако усещате, че вашият любим/любима изглежда незаинтересован към секса с вас, то опитайте се да го заинтригувате по някакъв начин. Може би сте изгубили своя блясък? Може би сте забравили как да бъдете по-съблазнителен? Може би сте се занемарили?

6. Сексът е станал рутинен.

С течение на времето, сексуалният живот може да стане доста скучен и твърде предсказуем – едни и същи пози, едно и също време и място на действието и т. н. Опитайте се да промените сцената на събитието, създайте по-романтична атмосфера със свещи и нежна музика, използвайте въображението си, за да внесете нещо ново в интимния си живот, така че той наистина да бъде по-секси.

7. Партньорът ви не усеща емоционална връзка с вас.

Вместо да мислите как да съживите сексуалния си живот, съсредоточете се малко повече върху емоционалната си връзка със своята половинка. Може би двамата сте спрели да си говорите и да си споделяте и така постепенно сте се отчуждили. Може би не прекарвате достатъчно време заедно или пък интересите и професиите ви са ви раздалечили.

http://www.tialoto.bg


 


Сходни връзки

Защо половинката ви е изгубила интерес към секса? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди