изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 00:59 EEST
Млад баща изкла с касапски нож 14-членното си семейство и се обеси    
По светаСред жертвите има 8 деца, най-малкото на 4 години

35-годишен мъж уби 14 членове на собственото си семейство, включително осем деца, с касапски нож. Трагедията се разиграла край Мумбай, съобщава „Индиън експрес”.„Нападателят, Хаснин Ануар Уерекар се е обесил, след като прерязал гърлата на членовете на цялото му семейство, включително родителите му”, обясни говорител на полицията.

Според първоначалната информация, семейството се събрало за празник и останало да нощува в къщата. Убийствата са извършени между 2.00 и 2.30 часа през нощта. Мъжът залостил вратите на жилището и прерязал гърлата на роднините си, докато те спели. Сред тях имало 4-годишно дете. Освен децата си, Уерекар заклал жена си, трите си сестри и собствените си родители.



Една от сестрите на Уерекар се събудила и изкрещяла за помощ, след като той се опитал да пререже гърлото й. Роднини и съседи чули виковете и разбили решетката на прозорец, за да влязат в къщата. В този момент пристигнал и първият полицейски патрул. Сестрата е единствената оцеляла от касапницата. Тя е настанена в болница с наранявания.

Случаят се разследва, като към момента няма никакво обяснение за агресията на мъжа. Уерекар работил в частна компания като експерт-счетоводител. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Млад баща изкла с касапски нож 14-членното си семейство и се обеси | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди