изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 17:54 EEST
Няма невъзможни неща за любовта    
ЛюбопитноНа 31 години Клер Кроутър е тежала 90 кг. Момичето е работило като акушерка, а напрегнатият й график не позволявал да се храни нормално и за да не го нарушава, тя прибягвала до бързата храна и полуфабрикатите. Така ситуацията за тялото й излязла от контрол и добило овална форма.





Клер дори признава, че дори не е можела сама да се понася, когато се гледала в огледалото. Въпреки това, тя имала любовта на един мъж до себе си, който дори й предложил брак. Клер приела, но казала на годеникът си Стив, че няма да отиде в този си вид до олтара. Младата жена била твърдо решена заедно с предложението да промени социалния си статус да предприеме още една промяна в живота си.



 Чрез заниманията си във фитнеса Клер стопила още 13 кг. От заоблена девойка, тя се превърнала във фитнес красавица, а така и добила по-голяма увереност в себе си.

Поддръжката на Стивън бе неотменима част от моя успех, казва Клер.



От началото на годината те вече са съпруг и съпруга. Заедно с тях е и малката дъщеря на Клер Моли, която казва, че в лицето на майка си има добър пример за подражание.  http://kanal3.bg







 


Сходни връзки

Няма невъзможни неща за любовта | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди