изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 18:18 EEST
ОТЛИЧИХА ФОНДАЦИЯ „РЪКА ЗА ПОМОЩ” ЗА РАЗВИТИЕТО НА УСЛУГИ ПО СИСТЕМАТА МОНТЕСОРИ    
Новини Фондация “Ръка за помощ” от Добрич спечели приз от конкурса “Най-добър бизнес план на неправителствена организация”. Той се провежда за пети път в рамките на Програмата за социално предприемачество, реализирана от Българския център за нестопанско право. 60 неправителствени организации кандидатстваха по програмата, 25 преминаха през обучение за изготвяне на бизнес план, а 8-членно жури трябваше да избере победителите между 7 финалисти. Наградите представи за “Денят започва” Мая Димитрова. Наградите на конкурса спечелиха сдружение “Алтруист” и фондация “Заслушай се”.

Фондацията от Добрич бе отличена заради идеята им да развият услуги за деца и възрастни по системата Монтесори в град Добрич. Бизнес идеята е свързана с разкриване на детски център, който ще предлага платени услуги за деца и и родители. Услугите за деца ще включват занимания по Монтесори педагогика и психологическа подкрепа, а родителите ще имат възможност да участват в родителски класове, в които ще бъдат обучавани как да разпознават детските емоции, ще усвояват техники за разрешаване на конфликти и др.
Нели Карталова имаше удоволствието да приеме наградата от името на Фондация "Ръка за помощ". НДТ
 


Сходни връзки

ОТЛИЧИХА ФОНДАЦИЯ „РЪКА ЗА ПОМОЩ” ЗА РАЗВИТИЕТО НА УСЛУГИ ПО СИСТЕМАТА МОНТЕСОРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди