изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 02:31 EEST
Уникално ВИДЕО: Убитата в Осло българска проститутка лъсна в горещи кадри малко преди да умре!    
По света Уникални кадри на убитата в Осло българка Галина Сандева от Добрич се появиха в норвежки сайт. Те са направени само няколко месеца преди тя да бъде открита мъртва и са част от документален филм за секс труженичките в Норвегия.

От април до октомври миналата година 28-годишната българка, която работила като проститутка, се е срещала неколкократно с репортер от документалното предаване „Инсайдър”. Тя се е съгласила да бъде снимана, докато работи и се среща с клиенти, разказва норвежкият сайт vg.no, който публикува и видеото. Клипът може да бъде гледан тук.

Малко след като срещите с репортера започнали, Галина бе открита мъртва в колата си в Осло. Както БЛИЦ съобщи, тя беше убита на 17 декември 2015 г.

Въпреки специфичната си професия, Галина била обикновена жена. Имала доверие на екипа, който я е придружавал на работа и вкъщи. Видяла няколко готови части от документалния филм и била доволна от това как се получава, разказва един от продуцентите на филма. Самият екип бил съкрушен, когато е разбрал за смъртта на младата жена.

Една от основните идеи била да се покаже в каква среда работят проститутките. Целта била да се покаже какви са механизмите, по които момичета като Галина се озовават в Норвегия, както и да се обърне внимание на риска, който те поемат. Майката на Галина е видяла филма и иска той да бъде показан.

Продуцентите разкриват, че Галина не се е срамувала от професията. Единствената й мотивация била желанието да спечели пари, с които да преследва мечтата си за по-добро бъдеще за себе си и семейството си в България. В клипа на английски тя разказва, че й оставало да събере 15 000 крони (около 1500 евро), за да може да си купи жилище.

Самата Галина е заявявала, че до няколко месеца ще се прибере в България. Имала е желание да си отвори магазин или салон.

Както БЛИЦ съобщи, вече има арестуван заподозрян за убийството на Галина. Това е 24-годишен норвежец. http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Уникално ВИДЕО: Убитата в Осло българска проститутка лъсна в горещи кадри малко преди да умре! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди