изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 04:31 EEST
ХОРОСКОП ЗА 1 МАРТ /ВИДЕО/    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 1 МАРТ /ВИДЕО/


ОВЕН - Липсата на внимание от страна на хора, които обичате може да ви засегне, но помислете къде грешите, защото е сигурно, че не сте светци.
ТЕЛЕЦ - Предстои ви важна среща. Ще успеете да получите подкрепа за реализирането на ваша идея. Финансова или интелектуална помощ ще дойде навреме.
БЛИЗНАЦИ - Дълго подготвян от вас проект ще се увенчае с успех. Изразходвайте разумно финансите си, не харчете безразсъдно. Очакват ви приятни моменти със сърдечния ви партньор.
РАК - Увереността и силата, която мнозина от вас чувстват няма да ги напусне през целия ден и със сигурност ще доведат до успешен завършек предприетите начинания.
ЛЪВ - Пътуванията ви ще са съобразени с ангажиментите на други хора, което може да ви направи по-нетърпеливи и дори да ви изнерви. За това насърчете тактично околните към повече активност, но без излишни обяснения.
ДЕВА - Изоставените проекти и нетърпящите отлагане задачи ще ви държат в кондиция и няма да спрете, преди да сте ги приключили окончателно.
ВЕЗНИ - Понижено настроение и раздразнителност ще се забелязват у много от вас днес. Причините са комплексни, но като основна е липсата на трайна трудова заетост.
СКОРПИОН - Ще се чувствате по добре, ако не позволявате да ви поднасят изненади, които да ви правят безучастни. Ще намерите решение на въпрос, и той ще спомогне за професионалното ви развитие.
СТРЕЛЕЦ - Очакват ви успехи във всички начинания, които предприемете, макар и с цената на големи усилия. За мнозина от вас предстои важно събитие в личен аспект.
КОЗИРОГ - Деловите задачи ще ви притиснат със сроковете си и това ще ви изнерви допълнително. Не се притеснявайте, времето ще ви стигне за всичко, а трудът и усилията ви ще бъдат възнаградени.
ВОДОЛЕЙ - В служебен план ще бъдете много ангажирани. За да се справите не си губете времето с несъществени неща. Проблеми с по-възрастни роднини могат да ви развалят настроението.
РИБИ - Необходима ви е малко повече увереност днес при решаването на важно събитие. Обстоятелствата са на ваша страна, затова бъдете по-сигурни в себе си.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 1 МАРТ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди