изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 19:15 EEST
ЯНИС МАРИНОВ СТАРТИРА С ВТОРО МЯСТО В КОЛОЕЗДАЧНАТА ВЕРИГА "СПРИНТ"    
СпортКолоездачът на Добруджа 1905 Янис Маринов зае второ място при юношите младша възраст в първия кръг от четвъртото издание на Черноморската лига "Спринт". Състезанието се проведе в Слънчев бряг, а шампион стана Даниел Иванов от Несебър. Трети финалната линия пресече  Давид Златев от Загорец. Следващият кръг е на 12 март в Каблешково (област Бургас).

Кръговете са 13 - в курорти, села и градове край морето, като за първи път два от тях ще бъдат по планинско колоездене – крос кънтри и крос кънтри маратон /за юноши старша възраст и мъже/, а ще има и едно индивидуално бягане по часовник.
Онези млади бегачи от трите възрастови групи /две за момчета и една за юноши/, които постигнат най-много победи и съберат най-много точки през годината ще получат и най-авторитетните, „големите” купи за крайни победители, осигурени от генералния спонсор – холдинга, производител на велосипеди, „Макс Европа”.
Най-добрите 10 състезатели във всяка от групите в отделните кръгове ще получават купи, медали и подаръци от клуба, инициатор на Лигата – „Несебър”, от фирмите спонсори, както и от кметствата и общините - домакини на състезанията.
Освен на познатите места - Варна, Обзор, Свети Влас, в селата Равда и Кошарица и т. н., за първи път през сезон 2016 ще има състезания и в крайморските градчета Ахелой и Приморско.
Базата на Албена АД – Приморско клуб, ще домакинства на 17 и 18 септември.
 


Сходни връзки

ЯНИС МАРИНОВ СТАРТИРА С ВТОРО МЯСТО В КОЛОЕЗДАЧНАТА ВЕРИГА "СПРИНТ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди