изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 05:24 EEST
НАД ПОЛОВИН МИЛИОН ЛЕВА Е ОБЩАТА ТЪРСЕНА СУМА ПО ПРОГРАМА "СПОРТНИ ТАЛАНТИ"    
СпортНад половин милион лева е общата търсена сума по програма "Спортни таланти", организирана за пета поредна година от "Евофутбол" с цел подпомагане на млади атлети, състезаващи се в индивидуални спортове. Новината дойде дни след като приключи общонационалният конкурс по набиране на кандидатури за финансиране на българските надежди – за екипировка, състезания, лагери и възстановяване. Точната сума по общо 136-те проекта е 666 903,35 лева, от които 491 100,35 лева са поисканите от букмейкърската къща средства, а 175  803 лева – тези от съфинансиране. Партньор по инициативата е фондация "Работилница за граждански инициативи".

За съжаление 13 от изпратените кандидатури не отговарят на административните критерии – неточно или неправилно попълнени документи и поради тази причина отпадат от надпреварата, повече информация тук. А тя тепърва предстои - проектите ще бъдат разглеждани за качествена оценка от 33-ата членове на Групата на съветниците, която традиционно излъчва най-добрите кандидатури, които ще се борят за финансиране с до 5  000 лева от "Еврофутбол". Официалното обявяване на новите Спортни таланти ще бъде в края на март, като само одобрените ще бъдат уведомени.
За популяризирането на програма "Спортни таланти" на "Еврофутбол" съдействие оказаха Националната спортна академия "Васил Левски", спортни училища от цялата страна, федерации и клубове. Медийни партньори на програмата са сайтовете sportal.bg, dir.bg, gong.bg, viasport.bg, bgathletic.com, ngobg.info, actualno.com, sportlive.bg, winner.bg, вестниците „Еврофутбол“ и „Марица“, агенция КРОС, телевизиите ТВ7, News7 и Канал 3, както и радиата Дарик и БНР.
Програма "Спортни таланти" е част от мащабния социален проект на "Еврофутбол" – "Печелиш и помагаш", който стартира през 2007 г. До момента чрез него са реализирани 20 кампании, насочени към различни проблемни сфери от нашия живот.


 


Сходни връзки

НАД ПОЛОВИН МИЛИОН ЛЕВА Е ОБЩАТА ТЪРСЕНА СУМА ПО ПРОГРАМА "СПОРТНИ ТАЛАНТИ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди