изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 12:28 EEST
Извънредно в БЛИЦ: Борис Анзов е раненият журналист в Сирия!    
По света Дамаск. Обстрелът в сирийската провинция Латакия, под който попаднаха чуждестранни журналисти, сред които има и българи, е извършен близо до границата с Турция, каза говорителят на руското Министерство на отбраната генерал-майор Игор Конашенков, предаде РИА Новости. Инцидентът е станал по време на пресобиколка на журналисти в населените места, в които вече е подписано споразумението за прекратяване на огъня и в които мирните жители вече се завръщат.

По думите на Конашенков, са изстреляни общо 8 снаряда, които паднали на разстояние от 150 до 400 метра от журналистите. „В резултат на това, репортерите получиха леки наранявания“, каза той. Конашенков уточни, че ранените са представители на медии от България, Канада и Китай.
Според информацията, предоставена от офицер от сирийската армия, обстрелът бил извършен от групировката „Джебхат ан Нусра“, която не е включена в примирието. http://www.focus-news.net

Журналистът от Гоце Делчев Борис Анзов е бил ранен при престрелка в Сирия, това съобщи struma.bg, цитирайки човека. Анзов е на посещение в размирната държава заедно с репортери от световни агенции.Куршумът го е уцелил в ръката, пръв на помощ му се е притекъл руснак.

Припомняме, че само ден по-рано Путин и Обама договориха спирането на огъня в Сирия.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Извънредно в БЛИЦ: Борис Анзов е раненият журналист в Сирия! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди